Özgür kardeş çok geçmiş olsun. Bit kadar işlem sıkı can yakar, zordur. Sabır dilerim
Printable View
Özgür kardeş çok geçmiş olsun. Bit kadar işlem sıkı can yakar, zordur. Sabır dilerim
Ya arkadaş Tru-Boost da gümrüğe takılmış.Allah Allah ya bu gümrükçülere bir şeyler oluyor..
Gidecez bakalım yarın..
Küçücük kutu neden takıldı anlamadım?
Takılmamışı var kardeş evc-6 :)
günaydınlar herkese,güzel bir gün olsun arkadaşlar...:)
Allah ın izni ile bu hafta sonu aracımızı bitiriyoruz. Yazılımı istedim o da önümüzdeki günlerde gelir..Stelios a ilk mesajımı 27.04.2009 da atmışım şaka maka adamla 3 yıldır mailleşiyoruz bir gün bile sallamadı maillerimi hep cevapladı.Helal olsun..
abi neslimiz azalıyo tolga abi sonra nıhat abı vazgectı, bı sen bı ben kaldık başbasa dıkkat et :))
Özgür abi inşallah kazasız belasız sorunsuz şekilde araç yola çıkar..İlk video yu sabırsızlıkla bekliyorum..
sleeper derken özgürcüm :)
içindeki gücü göstermeyen sade araçlar için kullanılıyor.Dıştan belli olmayan
Arabalar bi bitse bizde gorsek ne oluyo nasil yuruyomu kosuyomu :)
Gunaydınlar hayırlı cumalar arkadaslar herkese...
eyvallah nihatcım, herkeze hayırlı cumalar..
ya nesliniz tükenmesine tükeniyo ama içimizde bi firsat olsada bizde geçsek o nesile diyenlerimizde yok diil :D şekil 1A --> Ben :D evlilik muhabbetleri olmasa 1dk durmam.. nihat sponsor işi yalan oldu kardeş, iş başa düstüde o isin altında bu baş ezilir malesef :( of arkadaş yaaaa... :( valla okadar cok istiyorumki... yokmu arkadaslar sponsor olucak :P :P :D
ben ofistekı ıslerden dolayı baslıyamadım hedefım pazartesı baslamak artık, tolga abının turbo bende guzel rakam teklıf edenlere satarım :)
PM'den yollar mısın fiyatı?
bende de var satılık bı turbo arkadaşlar bildiğiniz üzere :) aklınızada bulunsun tanıdığa gitsin ***** kullanamadık :)
Ozgurum naptin projeyi? bugun tamamlaniyodu... Aldinmi ne durumda simdi? Haber bekliyoruz yaw öldük meraktan... Forumda buyuk bir sessizlikle seni bekliyo :D