Özgür kardeş çok geçmiş olsun. Bit kadar işlem sıkı can yakar, zordur. Sabır dilerim
Ya arkadaş Tru-Boost da gümrüğe takılmış.Allah Allah ya bu gümrükçülere bir şeyler oluyor..
Gidecez bakalım yarın..
Küçücük kutu neden takıldı anlamadım?
Allah ın izni ile bu hafta sonu aracımızı bitiriyoruz. Yazılımı istedim o da önümüzdeki günlerde gelir..Stelios a ilk mesajımı 27.04.2009 da atmışım şaka maka adamla 3 yıldır mailleşiyoruz bir gün bile sallamadı maillerimi hep cevapladı.Helal olsun..
abi neslimiz azalıyo tolga abi sonra nıhat abı vazgectı, bı sen bı ben kaldık başbasa dıkkat et)
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Özgür abi inşallah kazasız belasız sorunsuz şekilde araç yola çıkar..İlk video yu sabırsızlıkla bekliyorum..
Arabalar bi bitse bizde gorsek ne oluyo nasil yuruyomu kosuyomu![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
eyvallah nihatcım, herkeze hayırlı cumalar..
ya nesliniz tükenmesine tükeniyo ama içimizde bi firsat olsada bizde geçsek o nesile diyenlerimizde yok diilşekil 1A --> Ben
evlilik muhabbetleri olmasa 1dk durmam.. nihat sponsor işi yalan oldu kardeş, iş başa düstüde o isin altında bu baş ezilir malesef
of arkadaş yaaaa...
valla okadar cok istiyorumki... yokmu arkadaslar sponsor olucak :P :P
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
ben ofistekı ıslerden dolayı baslıyamadım hedefım pazartesı baslamak artık, tolga abının turbo bende guzel rakam teklıf edenlere satarım![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
bende de var satılık bı turbo arkadaşlar bildiğiniz üzereaklınızada bulunsun tanıdığa gitsin ***** kullanamadık
![]()
Ozgurum naptin projeyi? bugun tamamlaniyodu... Aldinmi ne durumda simdi? Haber bekliyoruz yaw öldük meraktan... Forumda buyuk bir sessizlikle seni bekliyo![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)