Beyler bu DGK 96 Plakalı sıyah rc kimindi ?
Printable View
Beyler bu DGK 96 Plakalı sıyah rc kimindi ?
eyvallah özgürüm kurcalıyım biraz
edit.......
2014 Peugeot RCZ-R 270 HP 0-250 km/h VERY FAST! Acceleration - YouTube :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Postları duzeltme tusu bende cıkmıyor sızde nasıl durum arkadaslar?
Normal brom düzgün.
Stock rc vs stock rocco denemesi yapan var mı yada hafif dokunuşlar egzoz filtre gibi sonucu ne kadar etkiler
Arkadaşlar aracımı ev alacağım için satıyorum ilgilenen olursa Connecting site...
İlandan ulaşabilir. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı cumalar hayırlı işler
hayırlı cumalar bro :D
cümleten hayırlı cumalar.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.sensör hatasız düşük basınçsız günler dilerim :D
herkese hayırlı işler hayırlı cumalar :)
hayırlı işler hayırlı cumalar........
Antalyadaki EK plaka beyaz RC hakkında bilgisi olan var mı?
Asil in araba değilmi hayırlısı olsun
Arkadaşlar merhaba . Cam tavanlı düşük km li rc veya temiz lemans arıyorum.Önceliğim cam tavanlı rc füme veya kırmızı tercihimdir.Yardımcı olursanıza sevinirim :)
Le Mansların orjinal lastik taban genişliği ölçüsü ne kadar bilen varmı?
lemans rc farketmiyor
orj ölçü 205 45 17
P0139 O2 Sensör Devresi Yavaş Tepki (Bank1 Sensör2) lamda ıstma arızası-Tesisat- sensör
??? varmı başına gelen..bugün normal giderken verdi bu hatayı.elm den baktım ve sildim.
o2 sensörü bellide yavaş tepki ne alaka...
Hayırlı işler hayırlı haftalar..Önerebileceğiniz bir filitre kiti varmı ?
e-turnes, yalınmı bakıyor, genel olarak şimdi ?
Detaylı Ara[language]=tr&b[c2]=200664&b[viewType]=List
208 ler başlamış 2. ele .......
arkadaşlar ıstanbulda bızım araçlardan anlayan en sağlam yer neresı var baskı balata şanzuman yağı ve genel bi gözden geçirme yaptırıcam
Selamlar. RC ile Lemans arasında motor vs açısından bir fark varmi? Kullandigim cihaz konuyu incelemeye olanak tanimiyor o yüzden direk soruyorum mazur görün
Connecting site...
Sorgulamak değil amacım , fiyat performans anlamında iyi midir 207 RC'ler ? Alırken nelere dikkat etmeliyim nelere bakmalıyım ? Yakıt tüketimi performans ı tatmin edici olur mu ?
bu konu çok sakin geçmeye baladı :)
Herkez gizli spec yapıor demekki