:):D:) Kulağa hoş gelio
Printable View
tolga abı hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanasın inşallah bu gün bi tane gördüm golf R fena akıyor hiç yanına bile yanaşmadım.:))))
Tolga Ağabey hayırlı olsun.Antalya ya bekleriz.
O değilde huzur teskodaymış ya :D :D
Miss miss ...
208 1.2 THP 110bg olacakmış.
Çok teşekkürler, amin hepimize kazasız belasız keyifli sürüsler:) Aynen hızlanma degerleri cok ii hele bi gaza gelirde revo stage 4 ve extralar atarsak 450 hp temiz verio makina ki arıza bisey oluyo.:D:D:D tr de 01 plakalı adanalı bi arkadas yaptı. Benim asıl derdim dsg sanzımana nasıl alısacam yawww:rolleyes:
tolga abi valla bi ara scirocco kullandım dgs 160lık, beynine baglı gibi calısıyo alet hiiiiç zorlanmayacaksın haberin olsun :) bastınmı düsürüyo, cektinmi arttırıyo vitesi bide cift kavrama işi cok güzel kadranda deviri izlemesi cok güzel küt küt 2000den 4000 atlıyo bi anda devir hic bi kesinti vb olmadan o aradaki 2000deviri yok sayarak :D basmanla 4000-5000 den devam :D
dedigim gibi beynine baglı arac sanki.... ama devir sona yaklastıkca sol ayak debriyaja sağ elde vites topuzuna gidicek illaki :D:D:D:D
özgür abi detaylı uygulamaya ihtiyacım var duyun sesimi :)
O işlerle şu anda Göktan kardeşim ilgileniyor Onurum.Ben çok yoğunum bu aralar..:o
Bu arada lionhearth ın version 0.7.5 i çıkmış.
Yenilikler
En Önemlisi :Engine ECU: Realtime data logging to text file daha önce gerçek zamanlı log ları text dosyası olarak kaydedemiyorduk.Artık yapabiliyoruz.
Engine ECU: Upgraded fault code database
On-board systems ECUs: Read/Clear fault codes. No support for fault descriptions yet and things will get
a bit more complicated if there are many faultcodes stored.
Improved UI
Better connectivity support
Improved installation package (thanks to PowRS)
İndirme linki ;
İndir
Tolga abi aracın hayırlı olsun...Keşke bantın üzerindeyken resim falan çekseydin.
Özgür,
etuners'ta bu versiyon için ELM'yi modifiye etmek gerektiği yazıyor. Sen yaptın mı?
etuners : Technical File
Araçlarda iki ayrı CAN network ü var. Biri standart verileri okuyor diğeri de Peugeot'ya özel verileri ve arızaları okuyor. Bu olay 207 ve sonrasında çıkan tüm araçlarda geçerli. O yüzden bazı çakma PP DIAG Interface'leri 207'leri okuyamıyor.
Gerçi bu modifikasyon da sadece ECU'dan gelen fazladan OBDII standard dışında kalan veriyi okuyacaktır.
Aynı bu şekilde sordum şöyle bir cevap geldi;
.If you are good with soldering then I strongly suggest that you modify*your ELM.You cannot break it, if that is what you are afraid of. :)With version 0.7.5 you will be able to connect to all on-board systems*and erase fault codes too.It also supports logging all the data that you see in the engine ECU.
Anlamadım ehehe Yalın duy sesimi bro:D
Tamam işte ESP ABS vs. leri de okursun diyor.
Ayrıca ECU ve BSI hata kodları günlüğü tutar arabada.. Hatalar silinse bile silindiği buraya kaydedilir. Onları da alırsın kaydedersin diyor.
Beyler cepten yaziyorum yani yazamiorum :D ozgurum olay su namaninda dedigi gibi switch yaparsan diger kodlarada ulasabilir tam yetki almis gibi bisey olursun olayi ama modlamanan elm yi ayni sekilde kullanabiliriz arkadaslar eskisi gibi olur ;)
Bu arada arkadaşlar 2010 Model 31.800 km deki kazasız, boyasız, cam tavan beyaz RC mi Acil satıyorum. Hem de supersprint egzos dahil tüm extralarıyla, hem de orijinal egzosunu da yanında vererek, hem de 30.000km bakımı ve 2 yıllık muayenesi yapılmış olarak, hem de yeni takılmış Bridgestone Potenza Soo1 yeni seri lastikleriyle, hem de çok uygun bi fiyata:) İlgilenen olursa haberiniz ola:) Henüz hiç bi yere ilan vermedim.