nerelerdesin Tolga geçen hafta seni 2 defa aradım ulaşamadım :) senin memnun kaldığın yazılım ucefast ten miydi,ecufast de yaptırdığın yazılımı geliştirmek zorunda kaldınız mı?
Printable View
bir haftadır kullanıyorum ama resim ekleme sansım daha yeni oldu arkadaslar... :)
http://hizliresimyukle.com/showorigi...0/imag0446.jpg
Bu üçünde kesin isen,
Bence önce Barbaros'u sonra EcuFast'i denemeni tavsiye ederim.
Öte yandan MeGa'nın en son yaptığı yazılımla ilgili de bir kişi burada çok iyi sonuç vermişti demişti. Ben de bir kere yolda birine denk geldim köpek gibi gidiyordu durdurup sordum megadan sadece yazılım var dediydi o kişi de. Forumdaki kişi midir bilmiyorum. Kesinti vuruntu vb. var mı bilmiyorum.
Barbaros'un yaptığı yazılımların hemen hepsini kullandım bu araçta ve son yaptığı(ya da benim son kullandığım) son derece iyi gidiyordu max tork aralığı neredeyse sabit kalmış ama değeri çok yükselmişti. Gayet temiz ve agresif çalışan bir yazılımdı.
2007 model mi?
anladığım kadarıyla stelios işin piri ama maliyet çok yüksek bide yunanistanda olması kısacası uğraşmak lazım.ecu TR de en iyisi ama thp motorda ne olur bilinmez.barbaros hem maliyet hemde iş bakımında iyi şuana kadar olumusuz yorum görmedim.yine araştırmaya devam edicem. aramızdaki arkadaşlar tecrübe ve fikirlerini yazarlarsa sevinirim :)
Ne kadar istiyor Stelios yazılım için. Herkez maliyet yüksek demişte. Bi tane 50 tl lik ELM327 ile dosyayı okutup yolluyorsunuz. 2-3 kere gelen dosyayı yüklüyorsunuz. Beyini göndermeye gerek yok. Kendisi ne kadar istiyor bu remote mapping için kaç euro günahı var yani.
600 euro diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
naman sende ne var yazılım su anda vtec acanmı :)
normal fiyat 380 euro ama bize özel 250 euro dan yapiyor...
şu anda benim bildiğim etuners yazilim sadece bende ve yalin da var.İkimizde memnunuz...
TR den birine yaptiracağim sorunsuz ve muhatabim beyefendi bir Tûrk olsun derseniz MegaChips Mehmet Gazihan ,
1.6 THP nin kitabini yazmiş birine yaptirayim diyorsaniz e-tuners Stelios (yine sorunsuz ama muhatabiniz dunya tatlisi bir yunanli :) )
s3 dump valve arayanlar kacirmasin , bu ilanda var 100 tl ye
http://www.techturkey.com/forum/modi...-parcalar.html
herkezlere iyi haftalarrrr...
Yok abi bendeki Avusturyalı olan şu ilk ilk ilk yüklediğimiz. Alt devirleri iyi olan.
Ama şu sendeki yeni stock a döneceğim.
Bu arada yeni kasa RC'lere Geri Çağırma Kampanyası yapmışlar. ECU güncellemesi içerikli..
Detaylarını bilemiyorum şu an neden var bu güncelleme. Benim aracım için henüz bir GÇK görünmüyor.
Bende yok ama olmayacak anlamina gelmiyor. Bu GÇK'ların şase aralıkları hep genişler ve yeniden eskiye doğru olur genelde..
Bir takım uyarıların(çoğu ateşleme ve zamanlama ile alakalı) toleransını arttırmışlar. Yani misal normalde bir işlev bozukluğu 2ms sürerse lamba yakarken şimdi 5ms sürmeden yakmayacak vb.
Antalya ekibi nerelerdesiniz,ayarlayın bir barbecü meetingte görüşelim
(Nihat bu mesajım sanaydı :D)
niho bizi kokorece ve uykuluğa boğ:heyoo:(gerçı bazı arkadaşlar spora ve rejime başlamışlar ama onlara ınat yerizzz)