aynen kanister vanası da olabilir özellikle de benzin az iken daha belirgin oluyorsa kanister vanası olma ihtimali yüksek
Printable View
aynen kanister vanası da olabilir özellikle de benzin az iken daha belirgin oluyorsa kanister vanası olma ihtimali yüksek
bayram dolayısıyla arabaya baktıramadım kanister vanası dedıgınız şey nedir değiştirsem ne kadar tutar ?
xplod açıklamasını çok güzel yapmış
Parçanın kodu 1563L4 fiyatı da 45 TL
benim arac 2011 ds 3 thp 156 lik.konuyu takip ediyorumda;benim biseye baktirmam gerekiyomu sizce ? aracim 23binde.tek karsilastigim sey ornegin 3te gazlarken anlik boost kesti.2kez oldu.onun disinda hic bisey yasamadim.tavsiyeniz varmi yoksa benim.motor guncel oldugu icin bu yazilanlara baktirmama gerek yokmu
ds3 lerde yük altındayken kesiklik sorunu yaşayan var elektrovana tahliye hortumu değişikliği uygulanıyor
citroenin resmi infosu aşağıdaki gibidir
http://www.ds3spirit.com/InfoRapid/EP6_P2263_P0234.jpg
aracınızın büyük ihtimalle garantisi devam etmekte servise gittiğinizde B1CW0104Q0 info bülten var deyin ona bakıp boruyu değiştirsinler
Bahsi geçen InfoFlash'i upload ettim: B1CW0104Q0.pdf (1,30 MB) - uploaded.to
icerigi nedir konu nedir bilmiyorum yalniz.
infoflash a gore bu sorun Üretim No.'su Peugeot'da 12014 ile 12573 arasinda degisen EP6DT ve EP6DTS motorlarinda var olan bir durummus. Üretim numaralarinizi Peugeot/Citroen farketmez, sol ön kapi icindeki etiketten ogrenebilirsiniz.
En sondaki Seri Çözüm dedigi de bu info flash in üretim sirasinda ne zaman uygulanmaya basladigini belirtir. Yani 12574'ten itibaren üretilen tüm ep6dt ve ep6dts 207'lerde bu info flash zaten uygulanik vaziyetteymis.
bu info flash 207 VTi'leri kesinlikle kapsamiyor onu da ayrica belirtmek lazim.
arkadaslar dün farkettim ki motor kapağı üzerindeki peugeot aslan logom düşmüş :( :( nasıl olur anlamadım gitti :S nerden bulabilirim nasıl tedarik edebilirim parça kodu ayrı varmıdır? illa üst kapağın komple degismesimi gerekiyor yoksa :( :S
şanssızlık valla :(
Ayri satiliyor olmasi lazim. Cunku logosuz kapaklar da var.. Mesela benimki kendinden logosuz :)
kendinden logosuz oda iyiymis yaw, hos bi kac sitede gormustumde thp diyilmiyli demistim kendi kendime ama varmis baksana..
Kardesim parca kodunu fln bulma sansin varmidirki yaw? ikitane uyduruk tirmagi var zimbirtinin cift tarafli bantlada yapistirmislar oda eridimi artik nolduysa :D ucmus gitmis.. umarim dismi misli biseylerin arasina kacmaz dusup gitmistir alttan..
yalin benimkide duşmuştu beraber alalim
Arkadaşlar yarın servise verecem aracı şu sente atlamadan ne değişmesi gerekiyorsa değiştirecekler.Bu konuda parçaların listesini gönderen Tufan a çok teşekkürler.
İlerliyen zamanlarda yazılım mı yaptıralım box mı alalım ? Kim ne kullanıyor ve sorunları var mı motor arıza lambasını ne kadar sıklıkla yakıyor yazılımlılar ya da box kullanlar. Yazılımdan sonra hiç lambası yanmamış olan var mı. Biraz çok soru oldu sanırım :)
box almayalım da ne yaparsak yapalım...
Benzinli araçlar için box var mı ki ? Ben bilmiyorum. Zaten tek çözüm yazılım. Box olsa bile yazılım yaptır.
genel olarak box dediğimiz zırıltı, rail basıncını ecuya yanlış göndermek suretiyle yakıt basıncını artırarak gücü yükselten bir ıbızıt. bizim arabada rail de var, basınç sensörü de. box yapılması zor bir olay değil bizim araba için. vardır muhakkak bir yerlerde...
ama hangi araba olursa olsun, box en son tercih olmalı bence. adam gibi yazılımlar varken, apaçi işiyle zaman kaybetmeye gerek yok derim.
Box nerden çıktı yahu..
Dizelmi bunlar..
varlıklarından haberdar değildim, yanlış mı biliyorum acaba diyerek gugıl tanrısına sordum:
listedeki pug arabalara bir göz atın
ama sanırım bunlar boost basıncını yanıltıyorlar.