Suanda oraya gidemiyorum turbonun yağ rekorunu degıstırırsek sıkıntımız cozulurmu yanı ? Biraz daha açabilirmisiniz ?
Printable View
Suanda oraya gidemiyorum turbonun yağ rekorunu degıstırırsek sıkıntımız cozulurmu yanı ? Biraz daha açabilirmisiniz ?
edit
2 kere yollamısım postu
Thp motorlarda çok klasik bir durum üsteki rekordan yağ kaçırması , oraları sökün güzelce yağdan arındırın ve yeni rekorlar birlikte geri toplayın sıkıntı çözülür. Ama bu söylediklerim fotodan anladığım kadarı ile yinede usta güzelce baksın kaçaklara. Rekorun fiyatı 85 tl sanırım.
anladım teşekkürler arabayı suanda ustamın dükkanına götürüyorlar bakalım başka birşey cıkmaz umarım
teşekkürler araba suanda ustanın dükkanında.
Gökay geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın..
PCV iptali sonrasında rölantide duman atma problemi oluşabiliyor.
Mini cooper ve ds3'lerde bazı Peugeot'larda da gözükebilen bir durum. e-tuners'ta Stelios'ta yazmış neden kaynaklandığını anlamıyorum diye.
2 tane tıpa ile iptal ediyorsunuz 5 dk lık bir işlem. fakat bi süre sonra rölantide beklediğinizde aracınız beyaz duman atmaya başlıyor ve hiç kesmiyor bu dumanı..
tahmin olarak motor içindeki buharı intake üzerinden tekrar ememediği için bir şekilde eksoz tarafına geçip atması.
Motor içindeki buhar ekstra olarak karter havalandırmadan hava filtresine zaten bağlı değil mi ? Birde yeni THP lerde niye böyle bir sorun yapmıyorda biz iptal edince yapıyor o kısım kafamı karıştırıyor. Eğer dediğiniz gibiyse oil catch bağlayıp sonuca ulaşmak lazım aksi takdirde bana kalırsa bu sistemle subabların kurum bağlaması çok doğal bir sonuç.
Karter havalandırmasından bağlı değil galiba. Çok iyi anlamam ama ustanın sölediği bana bu şekildeydi. Oil catch takıp denedim. Oil catch'in üstünden de duman atıyodu resmen. Bir sonuç alamıyorsun yani. Yinede deneyebilirsin. Belki senin aracında aynı problemi yapmaz.
Gokay kardesim buyuk gecmis olsun....
Merhabalar ben abdullah uzun zamandir misafir olarak konuyu takip ediyordum uyelik bugune nasipmis.herkese iyi forumlar..bu arada konu 207 gt/rc hakkinda tam tez arastirmasi gibi olmus ve bi cok kisiye yol gosterdigine inaniyorum..