Baska acilardanda foto bekliyoruzzzz;)
Printable View
Bugün Tufan ile görüştük, buraya yazmaya fırsat olmadı.
Kısa zamanda yaz tatil sezonu açılmadan İstanbul olarak görüşmek lazım hep beraber
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...99744019_n.jpg
Anahtarlık için silikon kılıf almıştım kendime güzel baya Tufan da beğendi onada alıcam isteyen olursa fazla sipariş geçerim.
1-2gün içinde sipariş vericem.
Kırmızı
Soft Silicone Smart Key Case for Peugeot Car - Red - Free Shipping - DealExtreme
Siyah
Protective Silicone Case for Peugeot 2-Button Remote Key - Black - Free Shipping - DealExtreme
Gri
Protective Silicone Case for Peugeot 2-Button Remote Key - Grey - Free Shipping - DealExtreme
İsteyenler adet ve renk yazsın.
O silikon kiliflardan. Ebayden goktan la kendime getirtmistim bunun ikivkati fiyatina ve icinde anahtarla beraber yanlislikla cope attim zamaninda bana ugursuz gelmisti :)
Aynen stoplar junyan marka ,pc den resim atıcam çeşitli şekilde ;)
Anahtarlıkları ne renk getirtiyosunuz siz ? Bende coğunluga uyum sağlıyım ona göre :D
yok kullandıgınız acısından demiştim :D
Ben siyah kullanıyorum Tufan kırmızı istedi
Tufan kırmızı 2 adet
yn_lemans kırmızı 1 adet
bitane kırmızı da ben alabilirim
Tabi gönderirim kargoyla
Tufan kırmızı 2 adet
yn_lemans kırmızı 1 adet
semihco kırmızı 1 adet
free13 kırmızı 1 adet
Sipariş veriyim elime gelsin kılıflar ücreti hallederiz sonrasında.
arkadaslar hayırlısıyla 207 rc yada gt ye gecıs yapmayı planlıyorum 206 rc tadına baktım suan 207 1.4hdi var evın 2. aracı olarak dusunuyorum..
bana tavsıye edebılecegınız kazasız yada hafıf kazalı ılerde elımızden cıkarmakta sorun teskıl edecek bır sorunu olmayan bir arac tavsıyesi olan arkadaslardan yardımlarını ıstıyorum sımdıden tesekkurler..
ayrıca su arac zeky nıcklı arkadasın degılmıydı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0188664/detay/
ve fıyatıda uygundu heralde ozmnlar yanlıs hatırlamıyorsam:soru:
aynen zekky nin arabası
rc bakman daha faydalı olur çünkü gt'lerin fiyatı sapıtmış, rc fiyatı istiyor çoğu