207 RC
ön fren diski 4249.85 = 279TL
ön fren balatası 4254.88 = 124 TL
arka fren balatası 4254.19 = 137 TL
toplam = 541 TL
Printable View
207 RC
ön fren diski 4249.85 = 279TL
ön fren balatası 4254.88 = 124 TL
arka fren balatası 4254.19 = 137 TL
toplam = 541 TL
arkadaşlar alacak olanlar hiç düşünmeden alsın benım haram beygır coopera jcw(brembo) komple takım dısk,balata,beyınleri vs. 3500 tl çelik fren hortumlarına da 220tl ,motul hıdrolık yağı falan iyi paralar ödemiştim.haaa çok mu fark ettı muhakkak kı farkı var ısınma derdı falan yok ama *** yemenın danıskası yanı :) ALLAH kullanmak nasip etmedı çok şükür ama basınca da duracak gıbı hıs verıyor orasıda tartışılmaz..
Td 05 big turbo isteyenler bana p.m yoluyla ulasabilir :)
Eğer size 207 Rc - Gt orjinal disk ve balata lazımsa peugeot parçacı arkadaşımdan uygun bir fiyat alabilirim ?
Turbo ceketlerimizin de siparişini verdik.-nihat
Medium size..
Aldığımız ürün bu ,
Turbo blanket, Turbo beenie,Turbocharger heat shield | eBay
http://www.antbirlik.com.tr/alp/ic.jpg
Kardeşim zamanında şöyle bir konu açmıştım oku istesen , tüm sorularına cevap var burada..
http://www.techturkey.com/forum/asir...erekli-mi.html
"O zaman turbo boyutu küçük araçlar için gereksiz diyebiliriz.."
bu cümle soruma cevap oldu teşekkürler
Ön disk ve arka balataların referansında hata var.
Şu an en güncel referansıyla ön diskler RP 96 876 021 80 şeklinde yeni format koda sahipler.. Eskiden 4246.P5 idi.. Arka balatalar da 4254.20 şu anda.
Bu söylediklerim sadece RC için.
GT'ye RC tertibatı mekanik olarak uyuyor diye hatırlıyorum lakin, ABS beslemeleri, SSP farklılığı ve vakum pompası farklılığı sebebiyle randıman alınamayabilir diye düşünüyorum.
Nihat abinin cooper'indan haber varmi
Bugun gelismler olucakti ?
Tahmini ne kadar kaldı turbolu rc leri görmeye ?
Ben haftaya baslamayı dusunuyorum montaja maddi durumlara gore :)
dün bi denemelik binildi eksık vs. ne var dıye evc kendını safe moda aldı o yüzden bugun sabahtan evc halledılıp özgün ayara çıkacaktı :) sabaha doğru yağmur falan yağdı buraya ALLAH'tan şimdi yerler kurudu.kuvvetle muhtemel bı aksılık çıkmazsa bugun ayar işi tamam.Bu arada evc kendını korumaya alınca araba gıtmıyor bir nevı gaz yemıyor turbo geç doluyor bılgılerınıze :)