Özgür abi fotolardan 208'in pozisyon epey bi kötü duruyor.Yarın aktif iriyıl'a gideceğim yolumun üstü gitmişken otururum.Senin boyun kaç ? Uzun boyluysan sana kötü gelmemiştir belki.Ben kısayım bana göre sanırım kötü gelir (186cm)
Ya ben öyle oturdum sağını solunu kurcaladım biraz aynalara falan baktım indim, boy 1.83 rahat geldi de yarın kurcalıcam iyice takıldı kafama![]()
Bayide test aracı yok ama gelirse test sürüşü yapıcam.
Hafif ve 200hp olması çok güzel ama tip olarak hiç güzel değil
özgürün fotolarını koyduğu araç bizim test aracımız.plakalama işlemleri bittiğinde özgürümle teste çıkacağız.evet peugeot satmama rağmen gtı'ın diğer 208 lerden farklı bir oturuş pozisyonuna sahip olmaması baya bi gıcığıma gittikoltukların yan destekleri gayet başarılı.aracı ilk geldiğinde kullandım,performans fena değil.plaka olmadığı için çok uzun mesafe yapamadım.
0-100 1.8 sn
0-200 4.8 sn
max sürat 240 km/h
0-240 7 sn
875 HP 875 KG
Peugeot 208 T16 Pikes Peak : first drive by Sébastien Loeb - YouTube
İşte bunun oturma pozisyonu güzel
Sébastien Loeb 208 T16 Pikes Peak TEST Mont-Ventoux 2013 hightlights HD - YouTube
oturma pozisyonu ıyıde bunu neresi 208208 yazmıslar sadece
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Ama pike pikes araçlarının hepsinin konsepti böyle Özay ım. Olayın özü bu homogole olmuş araçlardan tırmanma için optimize edilmiş turbonun dibine vurmuş downforce u evrendeki her araçtan daha kuvvetli araçlar yaratıyorlar..
Yapacak bir şey yok![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)