Peugeot Pikes Peak | 8:13.878 Victory POV - YouTube
Printable View
Peugeot 207 1.6 THP RC Le Mans 2009 Model 28.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 128519242
ve
bu ara aklımı bayağ çeliyor bu araçlar bu ilandaki de gördüğüm kadarıyla piyasadakilere göre uygun kaza ve boya yoktur deniliyor.Araç hakkında bilgisi olan var mı?
Valla benımde bılgımın olmadıgı bı araba babam oto tamırcısı bakım olarak dusunmuyorum ama bu km lerde turbo vs.gıbı yuksek malıyet cıkacak olayları gozumu korkutmuyor degıl.Suan 206 kullanıcısıyım 207 tıp olarak hosuma gıdıuyor bırde hızlı araba aklımı celıyor acıkcası.
oem cihaz taktım bugün tüm orj fonksiyonlar çalışıyor.
bu arada orjinal teybi sökünce park sensörü devre dışı kalmıyor.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...96105035_n.jpg
Tam anlamıyla gitmedi.. Alttan dip gaz bastığım zaman halen daha bi ufak tekleme var 3500 devir gibi. Ama üst devirlerdeki gitti. Yalnız S3 dv taktım onunda faydası olmuş olabilir. Şu aşamada bobinleri değiştireceğim. Aklımda ki soru işareti ise orijinal mi 335i bobini mi??
Yok yetkili servisten almadım cihazı, yetkili servisler piyasanın 2 katı istiyor.
Nav-x marka almaya gittim o yoktu bunu aldım bu s60 diye geçiyor piyasada diğer adı Avgo. 1200TL montaj dahil
süper görünüyor valla.bu arada 207 için doubledin çerçeveye ihtiyacı var tesisatçı eşi dostu olanlar ilgilenirse sevinirim.
Arkadaşlar 2052 p7 kodlu debrıyaj uzun ömürlü ve güncel olan dimi ?
Baskı balata bilya takıl olarak aldım, volan lazım , hafif yada standart olarak bilgi sahibi kimse varmı ?
Herkese hayırlı ramazanlar..
Daha önce yapıldı mı bilmiyorum fakat yağ soğutucusu takan var mı arkadaşlar?
İstanbul Park'ta 1.5 turda 120 derece sınırını aştı yağ sıcaklığı. Hemen dinlenmeye aldık 1 turda 100 seviyesine inip yine 1.5 tur anca dayanabildi.
Ne tavsiye edersiniz?
F1 pistinde sürekli tur atabilmek istiyorum. İnanılmaz zevkli bir pist. 2.51 süre yaptım ilk çıkışımda inşallah daha da geliştiricem.