güvenilir arkadaşım galerinin sahibi. dilersen yardımcı olurum. sanırım bi ds3 kullanan arkadaşı 207'ye döndürmüyorumdur.
Printable View
nisan da bi daha görüşelim :D piyasadaki butun rc gt lemans gti ne kdar 207 ds3 varsa ankaraya toplamazsam bak gorsen abi :D
benm arabayı gorende pejo aşkı doğuyo. insignia dan inip 207. passattan inip 207.
bide benım gibi 320d den inip 207 binenler varsa cidden problem buyuk :D
dün gece Antalya Terracity - Bozkan Petrol arası gördüğüm 54 plakalı GT kardesimiz aramızdamı? :D :D
Dün meSs yanımdaydı :) keyifli sohbet ve biraz gazlama ile günü noktaladık.haftasonu bir buluşma ayarlaynda görüşelim.birde Özgürün rc çook fena.3 te bile sarıyor maşallah.kazasız belasız
isiklarda duruyorum yanima bi partner yanasti adam camdan cikmis beline kadar , diyalog aynen su
-araba kac model?
. 2009
- 207 de van varmiymis yaaa
. van degil dayi pick up bu ak
ne deli oldum ya
Koca turkiye'de raceland coil satan kimse yokmudur :/ saatlerdir bakiniyorum internet sitelerine.
ds3 durucak yanına alırım kısmetse bi arkadaşımla konuştum araçtan tam emin değil ama bi sıkıntı olduğunu duymuş o bu araç mı emin değil gerçi kaza boya yok yazmışlar kazası olupta onu yazacak kadar çiğ değillerdir heralde, sizden ricam araç hakkında bilgi alabilir misiniz?
yok maalesef ben de bakındım baya x-power tunıng diye bi yer var onun ilanı gözüküyor aradım ellerinde yok
tavanı boyalı araca boyasız demek çok dürüstlüğe sığmıyor bence :)
cok teşekkür ederım bilgi paylaşımı için bu arada aracıma seat sport Inter cooler orta susturucu kn acık hava fıltresı ve e tuners stage 2 yapmış bulunmaktayım orta susturcuda ıptal gerısı standart aracım tadından yenmıyor sıra lastıklerde lastıklerı değişecem bujilerim stock son güncellenen ne yapayım değiştireyim mi değiştirireceksem ne ile değiştireyim ?.......
Selamlar, 207 RC downpipemız ekim ilk haftası Türkiye'de olucak. Şu anda üretim aşamasında. İsterseniz komple eksoz kitide hazırda var hazırlanan malımıza ekleme şansımız mevcut.
Downpipe ( kat iptalli ) : 205 pound
Cat-back non resonated ( orta susturucusu düz boru daha sesli ) : 765 pound
Cat-back resonated ( orta susturucusu mevcut daha sessiz ) : 850 pound
powershoptan aldigim mesaj sicagi sicagina Miltek icin