ya atii satisini baltalamak degil niyetim ama bmc nin distributoru firma 700 tl 0'ina dedin
sen 450 den ilan actin 650 e cikardin sonra 475 e dustun
ya atii satisini baltalamak degil niyetim ama bmc nin distributoru firma 700 tl 0'ina dedin
sen 450 den ilan actin 650 e cikardin sonra 475 e dustun
Women are like Buddhist , They're worship ox.
La abi acelesi yoktu ondancektm yukari. Ederinin o fiyatlat oldugunu bende blyrm.
700 dedigim zamanda hesap hatasından dolayı idi. euroyu suanki kurdan hesapla 380 euro ya geliri var.
LiveFastDieYoung ~
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hayırlı günler dilerim.
Bir araç var özellik ve renk olarak gerçekten çok beğendim ama 207GT bilmediğim bir araç. #139587746 ilan numaralı aracı bileniniz var mıdır? Daha öncesinde honda,bmw,renault,opel araçlarım oldu. Askere gitmeden birde 207GT eklemek istiyorum. Araç hakkında sizlerden bilgi alabilirsem sevinirim.
gt icin tufan ve goktan abime bi danıs derim. geçmiş sayfalarda yorumları olucaktı
LiveFastDieYoung ~
Kardeşim hoşgeldin gt konusunu en iyi mess(Yalın) anlatır.Bu ilanı bikaç kişi daha sordu yanlış hatırlamıyorsan.Hatta bende şimdiki gt mi almadan bakmıştım diye hatırlıyorum ama benim içime sinmemişti.Eğer o arabaysa sahimi 5m migrosta çalışıyor araba migrosun otoparkında duruyor sürekli.Fiyat biraz kafamı kurcalıyor benim?
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
günaydın abim...
günaydın başkanımmmm
HAYIRLI SABAHLAR GÜNAYDIN.Ekibi yakalamışken soruyum.2 3 gune tuners yazılıma geciyorum.sagolsun arda benimle cok ilgileniyo.sizde stock turboya seat sport i.c takmalımıyım.suanda hazırda buldugum 0 bitane var.aracı stock turbo ile kullanıcam teşekkrler
LiveFastDieYoung ~
Günaydın ati hayırlı olsun öncelikle.Yazılımdan önce bujilerin gaplerini 0.65 e ayarlattır stage2 ve üstü bir yazılım yaptıracaksan faydası olur bence.Yalında stock turbo ile stage3 de kullanıyor.
Bu arada aracım satılık biliyorsunuz.Motor almak için satılığa çıkarmıştım.Şimdi yurt dışına gitme durumum var ilanı güncelledim.Siteden bir arkadaşımıza biraz daha yardımcı olabilirim fiyat konusunda kıymetini bilecek birisine gitmesini isterim,olmadı galeriye vereceğim.
Connecting site...
merhaba kardesim,
valla arac antalyada ama hic trafikte denk gelmedim, 5M migrosun otoparkında duruyor sürekli arac. diri duruyo ama nedir nedegildir bilmiyorum malesef. bi kac ilgilenen olmustu aracla siteden sanırım onlar yardımcı olacaklardır. ama fiyat en basından beri dusuk bu aracın nedense. var gibi bir problem ama yinede emin diilim gunahını ahını almak istemem kimsenin..
umarım gönlünce bir arac bulursun.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Teşekkür ederim hoş buldum,
Evet haklısınız, zaten fiyatlara baktığımda uygun fiyatlı olarak bu araç hemen göze çarpıyor. Bursa'dan geleceğimi söyledim geldiğimde bir bomba olmaz değil mi? diye sordum. 4 parça dışında kesinlikle en ufak bir şey yok, çalışmayan herhangi bir şey olmadığını söyledi. Fiyat konusunda anlaşabilirsek önümüzdeki günlerde geleceğim kısmetse ama önce bilgi toplamam gerekiyor. Geçmiş sayfalarda inceledim pek olumsuz bir şey gözüme çarpmadı belkide herkes 207 kullanıcısı olduğu içindir dedim kendi kendime
İlginiz için teşekkür ederim,
Artis artis mesaj yazma Ali cim mesajını aldım Metin ustadan derdin varsa telefon açarsın.Aracım satılık değil ama satarsam ne varsa onu söylerim benim için sıkıntı değil NEDEN ben esnaf değilim.
Ben lafımın arkasındayım.Ha Metin e dediğin sitemin konusunda haklısınEkmek yiyorsunuz sonuçta , nete yazmamak lazım böyle şeyleri.
Seni severim çok efendi bir insansın sen de beni seversin. Konu uzamasın lütfen..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)