özgür gel alalım rx-8 sana da huzur stoc da kardeşim![]()
özgür gel alalım rx-8 sana da huzur stoc da kardeşim![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Aranizda on cama film cektiren var mi ? merak ediyorum cunki light black ve sonrasinda light light black cektirdim goruntu flu/bulanik gibi . filmi ceken arkadas ilkinde sorunun malzemeden kaynaklandigini soyledi ikinci calismadada ayni sorun olunca cama suc buldu.
yan camlar harika ama on cam her turlu flu.
Women are like Buddhist , They're worship ox.
ne zamandır siteye giremiyordum.videoları izledim.rx8i çok iyi biliyorum antalyadan.Özgür abinin rc neler yapmış öyle gözlerime inanamadım.bütün araçlara maşallah.Özgür abininde emeğine sağlık
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
İstanbul anadolu yakasında RC için tavsiye edeceğiniz servis varmı ? rc lerde yağ olarak ne kullanılıyor ?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)