Valla bilemiyorum ama mümkünse stok RC kimse ile denemesin :D:D:D Sonra adı çıkıyor yürümüyor diye :)
Printable View
numan nıcklı kardeşimiz deniz irdedir eski irde servisin sahibi, bayiliği bıraktıkdan sonra kendını pek göremez olduk ancak araştırmacı yonu bence tr deki peugeot konusunda en gelişmiş kişidir her konuda çok yardımlarını görmüşümdür irde servisin kapanması izmir için büyük kayıpdır bence.
Çamdibinde halil öztürkde sadık var ırdenın eskı sefi servis danısmanı bence ızmırde su an en iyisi o rc konsunda.
sadık beyı bende duymuştum ama nerde calıstığını bılmıyordum ıyı oldu oğrendığım ....evet izmir servis yönünden baya bır zayıf arkadaşım kavuklarda servıste çalışıyor gecen aramızda gecen muhabbet abi dedı bır tane araba geldı arızası var arızayı bulamadılar aynı arabadan bır tane sıfır cektıler yanına teker teker butun parçaları sok tak deneyerek bulmaya calıstılar ağlanacak halımıze guluyoruz dedım sonra ıstanbuldan bır adam geldı adam arabayla bır tur attı cıhaza bağladı arızayı nokta atışı buldu dedı adam yolda gıderken enjoktor kodlaması yapıyormuş cok zayıf ızmır cokkkk..............
shift light'er hakkında bilgisi olan varmı. boost sati afr saati arıyorum nerden temin edebilrm en uygun olarak
tüketim suanda 3892km oldu 14.2 gösterior... selamlarrrrrrrr
Emniyet kemerini çıkartıp koltukta oturunca yanıyor bende o ışıklar.Teşekkürler.
bide hybrid turbo hakkında bilgisi olan varmıdır. selamlar
35rc plakali arac kimindi? Karsiyakada gordum foto cektim.
Atalay ,
Shift lighter aldım ama beyinden nereden sinyal alacağımızı bulamadığım için duruyor .AFR ve boost için sitedeki elektronik satışlar bölümünü takip etmeni tavsiye ederim..
istanbulda bayramın 3 günüydü heralde 06 plakalı 207 rc siyah renk aynaları kırmızı idi kadıköy altıyolda park halindeydi burdansa selam olsun .
Antalyada 06 J plakalı kırmızı bir RC makas makas dolanıyormuş duyumlarını aldık :D :D aramızdanmı?