Yuhhhhh.. valla telden girmesem bi resim yuklerdim.. 10-15 km lik kullanimda 6.1 olarak.. karisik kuanim bile 9.2 benim 9999 km :D
Oksijen sondasini bi kontrol ettir derim..
Printable View
büyük başarı bu tüketim :D
atii napıyon gaz pedalına taş mı koyuyon
İlki anlık, diğerleri ort tüketim
Atii yi max ortalama tüketim rekorunu kırdığı için tebrike ediyorum :)
Geçen Yalınla log alırken sıfırladım sanırım 7-8 kez arka arkaya 2 den 5 sona kadar bastık geldik ortalama 14.2 gösteriyordu..
Arac 2.5 v6 olabilirmi atii ? :D
207 rc için cam rüzgarlığı bulabileceğim bir yer varmı arkadaşlar ?
Selamlar. Bir sorunumuz var yardımcı olursanız çok sevinirim. Foruma üye olmayan bi arkadaşım 1 ay önce Rc Le Mans aldı. Araba normal vitesinde giderken gazı bırakınca 'Lak' diye ses geliyor Aynı şekilde gaza basıncada. (Sanki takozlarda, aksda, şanzıman kulağında boşluk var gibi). Çok şiddetli değil ama baya hissediliyor. Bostancı sanayinde Ustaya götürdük. Test sürüşü yaptı ve oda fark etti. Şanzıman kulağı kopmuştur bayağı boşluk hissi var dedi.. Bugün aracı söktü kontrol etti Akslarına, Şanzıman kulağına, Motor takozlarına baktı ve bi sıkıntı olmadığını söyledi. Bu aracın bu modeline has bişey olabiliceğini söyledi. Araç 87 binde. Triger zincirinide yememiştir daha yiyemez zaten dedi. Bu aracı olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? Anadolu yakasında tanıdığı ustası olan veya bu yakada olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirmi? Yardımlarınızı bekliyoruz teşekkürler.
Triger zincirini degiştirmesinde fayd var bn 80 bnde degiştim 1 cm uzama vardı yenisiyle.
son 3 4 gundur gazlamadan ekonomi yapıyım dedim 0,1 düşürdüm alkışş nerde????
http://l1310.hizliresim.com/1g/3/t77sh.jpg
ha bide bayadır bu hatayı alıyorum araştırdıdma anahtarın pili zayif diyo taaaaa didisinin didisindan cekiyo ama.
http://r1310.hizliresim.com/1g/3/t77sq.jpg
NOT: ARAÇLA 3 bin deviri geçmiyorum nedenine gelince sehir ici eksozu kapalı olarak kullanıyorum eksozda vana var 63luk cıkısı icerden 32e dusuyor(varex tipi ama perf.düşürüyor) ve buda motor freni gibi oluyor o yüzden kapalı ıken hiç basmıyorum tüketime gelince niye boyle inanın bilmiyorum gezdigim gunler 100 150 civari alıyorum onun dısında ev iş 24km. 50 lira alıyorm2 gun gidemiyorum. ...(en fazla gazlamam 500 metre oda yaklasık 10 15 saniye.)
aracımın speclerini az cok biliyosunuz.
s3 dv.
downpipe
cut-out
63luk krom duz boru var.
haa yagınıda yeni değiştirdim. 600 km fln oldu
ilk aldığım sürecde gecen hafta ortalama 11-12 oluyordu şimdi ise 9-10 düşürdüm gittikçe alışıyorum , e-5 gibi yerlede direk cruz acıyorum güzel oluyor.
ati
yakıt aldıktan sonra 2. kademeyi sıfırla ondan sonra bak
ORTALAMA HIZA BAKARSANIZ YAVAŞ GİTTİGİM BELLİ GİBİ.YAKITIMI HEP AYNI İSTASYON AYNI POMPA VE POMPACIDAN ALIYORUM :D
SHELL 97 OKTAN NİTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D:D:D
abi çıldırıcam sizin bu tuketimleri duydukca.egerki gazlasam tamam dicemde inan 3bn 3500. benm aracla tapa gaz geziyim 18leri gorurum inanın.
babam kocaman ayakların var derdide inanmazdm :D:D abi vallahide billahide gazlamıyorum.
abiii sen yapma bari yaaaaaaaaaaaaa :D
abicim teşekkur ederim where have you been madalyam yada kupam???
2. tüketimi sıfırlayıp 1.2.3.4.5 yapıp ortalamanın resmini atarm buyuk ihtimal inanılmaz skorlar olur.
araç 4400 direk enjeksiyonlu catarpiler turbolu bi duzdolabı abi
teşekkur ediyorummm. :D:D
Atalay şu 688 sayfaya şöyle bir bak ; senin gibisi ne geldi ne geçti buralardan :bravo: :D :D