Cevabınız için teşekkür ederim. Açıkcası 90 la tin tin gitmek beni rahatsız etmez ancak başka araçlar gaza getirirse bilemem:D
Şuan şirketin 1.4 benzinli era yı kullanıyorum ona kıyasla aşırı fark olmazsa iyi diyebilirim:)
Printable View
[QUOTE=emoro;6983501]bide bu araç var favorilerimde vardı ama güncellemesi bitmiş bilgileri göremiyorum aracı bilen varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46/pasif-ilan/
yokmu kimseeeee:/
antalyalı arkadaşların dikkatine.lara da terra city den lauraya gelirken viraja gelmeden önce bizim dükkanın önüne radar kondu bugünden itibaren.hız sınırı 70
walla ara sıra basarak genellikle sakin kullanım stage3 9,0 LT ortalamam var şehir içi. istanbul sartlarında dahada aza indirgenemez heralde diye düşünüyorum. sürekli 97oktan alacaksın bide ;)günlük 20-25tl benzin masrafın olur diye düşünüyorum ortalama 50kmlik bir yolu düşünürsek. ama uzun yolda yada akıcı trafikte 5,5-6,0 LT civarlarında kullanabiliyoruz araçları sürekli öyle olduğunu varsayarsan 15 TL civarlarına gelir diye düşünüyorum.
tabi aracı alıpta yazılımsız kullanmak olmaz kanısındayım, yada stock bir arac alırsan egerki sakın olaki yazılımlı bir araca binme derim, ertesi gün yazılım yaptırmaya gidersin :D
şekil 1A free13 :P dersem yalan olmaz dimi bro :D
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim :)
Stage 3 yazılımda şehir içi 9 litre çok iyi bence. Acaba neden 97 oktan? Çünkü sürekli sıkmam ben 95 oktan yakıt tasarrufu açısından daha iyi diye biliyorum gerçi :D
Arkadaşımın stage 1 yazılımlı dumpvalve dumppipe ve egzozlu aracına binmiştim mest olmuştum o günden sonra hedefim belli :D
Sanırım mesajlarım gözükmüyor:D Allah izin verirse kırmızı yada beyazı alcam sonra diceklerki aaa neden onu aldın araç hasarlıydı diye sonra çok üzülcem bilen abilerim kardeşlerim yazarsa sevinirim:)
Yoğun trafik olan güzergaha giricek, ort. 40 kuruş yaksan ki aşağısı zor ş.içi 20-25TL arası bir masrafın olur günlük.
Benimde ortalamam genelde trafikli 9litre karışık kullanım, bayram'da istanbul boşken 8litre yaktı 1depo'da karışık kullanım,çokta dikkat etmiyorum açıkcası az yaksın diye
sabit hızla giderken veya uzun yolda baya az yakıyor
kısa yakıtın normal 1.6 arabadan fazla olmaz
emoro mesajların gözüküyor.Siyah olan araç için arkadaş yazmış iki tarafıda boyalı diye diğerinide kimse bilmediğinden bişey yazmamışlardır.Bilen olsa eminim yardımcı olurlar.Beğenip almaya karar verdiğin araç hangi şehirdeyse bu siteye üye o şehirdeki arkadaşlara p.m atarak yardım iste bence eğer bakmaya gideceksen belki senle gelip yardımcı bile olurlar.Hayırlısı olsun araç almak biraz sancılı bi süreç kolay gelsin.
Liste güncel, utku ds3 kaç model ?
207 RC Kullanıcıları
İsim Şehir Yaş Araç/Renk Nick Özgür Kahraman Antalya 35 2009 207 RC Alev Kırmızı Antalyalogy Özgür Çağlar İstanbul 28 2009 207 RC Le Mans Low-Rider Yalın KILIÇ Antalya 28 2008 207 GT Alev Kırmızı meSs Gökay ÜNAN İstanbul 19 2007 207 GT Siyah gokayy Göktan Gümüş Antalya 31 2007 207 GT Alev Kırmızı goktan Abdullah Güngören Antalya 26 2008 207 GT Alev Kırmızı agungoren Özgür IŞIK Antalya 31 2007 207 GT Black free13 Cemal karakebelioglu İstanbul 26 2007 207 GT Beyaz GoFFo Selçuk POLAT Ankara 28 2010 207 RC Köpekbalığı Gri s7158 Onur Soyumoralı İzmir 35 2009 207 RC Siyah aldatmaca Türkay HARMANLI Tekirdağ 27 2008 207 GT Alev Kırmızı trky_GT Volkan keskin İstanbul 30 2009 207 GT Alev Kırmızı volkan 207 gt Mehmet İstanbulluoğlu İstanbul 37 2010 207 RC Alev Kırmızı threshold Erkay keçelioğlu İstanbul 28 2008 207 RC Beyaz ErK_aY
DS3 Kullanıcıları
İsim Şehir Yaş Araç/Renk Nick Kemal YEREBAKAN İstanbul 27 2011 DS3 1.6THP Beyaz-Siyah Diesel Utku Ataç İzmir 24 20xx DS3 1.6THP Beyaz-Mavi utku^ Okhan Gedik İstanbul 25 2011 DS3 1.6THP Kırmızı-Siyah Ogedov
vizeyi hallettim gittim ksk trafiğe ruhsatta 4 koltuk yazdırdım sonra muayne tekrarı yaptım 2 satte halloldu yalnız muayenedekiler SÜZME SALAK koltukları değiştirmişin diyip vize vermiyolardı egsozu orjınal değil dediler geri zekalılar amirde dahil olmak üzere..... yetkili servise gidip egsoz ve koltuklar ıcın yazı getırecekmısım geri zekalı lar.. bu araba 207 rc sonra gıdıp bilgisayardan bakıp ok dediler bende onlara salak olduklarını tekrar hatırlattım....bu lastıkler ınce yanak bızım ***** ızmır çukurunda cok korkuyorum yarılacak edecek dıye ........
vizeden sonra hemen 3,5 mm eibach ve orta susturucu iptal ettirdim ses azda olsa arttı aynı uca sahip spor son susturucu bulur isem değiştirecem kat iptalinide daha sonraya düşünüyorum ........