Araba temizliyikkkk
Printable View
Araba temizliyikkkk
Sensöründeki diyotları kopan egt sensörümü değiştirdim.Pztesi İstansbul'dan çıkan kargo önce Gaziantep dağıtım merkezine gitti oradan da Antalya ya. (cuma günü akşam üstü geldi) MNG kargo gibi lakayıt bir kargo firması görmedim.
Perşembe günü de Turbo dan intercooler a giden boruyu amyant sargı ile kaplamıştık (bu arada renk itibari ile gözüme hoş gelmiyor - elinde bakır yada gri amyant sargı olan arkadaşım 1 mt kadar bana verebilirse-satarsa çok memnun olurum..)
Aslında intercoolerdan emmeye giden boru bile gazlama esnasında kaput içi sıcaklıktan dolayı bayağı ısınıyor ona da sarmak lazım.. :)
http://img12.imageshack.us/img12/5748/orfh.jpg
http://imageshack.us/a/img534/5752/7iip.jpg
Herkese merhaba adım onur bursa autokingde servis danışmanıyım aynı zamanda megachips bursa bayisiyiz 3 gün önce rc aldım km fazla olsada araç stock orjinal 125binde öncelikle tekleme sorununu ortadan kaldırmam lazım turboyu Kesiyor yüksek hızlarda tekliyor inşallah turbo değildir ateşleme sorunu var diye tahmin ediyorum buji yağ bobin önerisi istiyorum sizden yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, hosgeldin..
Buji stock buji kullanmalisin digerlerinde hep sorunlar cikti, yazilim varsa gap lerini 0.65 yap yeterli
Yag antalyada mobil1 ve castrol kullaniyoruz, 5w-30 dan kesinlikle şaşma...
Bobin 208gti thp200 yada bmw335 bobini kullanabilirsin rahatlikla.
Umarim sorunlarin cozulur..
buji ve bobin oem kullanabilirsin
THP 200 lük makinenin bujilerini kullanan var fakat bujinin porselen kırma riski var
bujinin peugeot da parça kodu 5960 G4
bobin: 5970 91
yağ olarak da kesinlikle 0w30 yahutta 5w30 mümkünse MOTUL
farklı vizkozitedeki yağlar bu motor için faydadan çok zarar
Bilgiler için teşekkürler esp çalışmıyor makinaya bağladğımda abs basınç sensörü diye bir ibare çıkıyor esp abs beynine bağlı sanırım tamiri için bursada iyi bir usta var ona vericem eğer olmazsa çıkma bulabilirmiyim?
Connecting site...
bu konu hakkında ne düşünüyosunuz????????
Connecting site...
bunu bilen var mı ?
Birde bunlara k04 koymanın maliyeti nedir ? Bobin,buji k04,manifolt,filtre egzoz ?
cam tavan kırmızı rc var mı tanıdık makul fiyatlı ?
Günaydın millet :)Hayırlı haftalar..
Selamlar herkese
Arkadaslar aranizda veya cevrenizde ilgilenen olur mu bilmiyorum ama , tamami nikon
- sb-900 flash
- mc-36 remote control
- fader light craft ultra mk II nd12 filtre
- 3 adet nikon ( orjinal ) lens kilifimi
Saticam , arabayla ilgili isime yarayacak seylerle takaslayabilirim
whats up grubu kurduk yalın a ulaşın katılmak için beşyüz 32 yediyüzseksendokuz 97 elli