Az once konusu gecmisti, cok uzlulduk senin icinde gecmis olsun kardesim..
Printable View
Burakcım bizde kayış yok zincir var normal şartlar altında değişmesi gerekmiyor,bakımda fren balataları diskler vs. genel baktırtırsın debriyajdan sıkıntın yoksa özel bir durum yok.Ben güvendiğim Peugeot ustama gidiyorum yağ filtresi vs. orijinaliyle değiştiriyor servise gitmene beklemene gerek kalmıyor...
Teşekkürler Gökay...
Arkadaslar ilk benden duyun istedim aracimi satiyorum sahibindene koydum ilana hanimi ikna edemedim illa otomatik ve daha az yakan bir araç alicaz:(
Ya beyler bu cam rüzgarlığını nerden bulucam aramadıgım sormadıgım yer kalmadı, hep 4 kapı olanı var tek kapı yok.
Orjinal Peugeot 207 3 kapı cam rüzgarlığının parça kodu 9621H0 takım olarak satılıyor indirimsiz liste fiyatı 80 TL
servis ile görüşdüm 80 TL dedi 70 TL siparişini verdim ohh bee saol tufan :) cuma günü gelicekmiş.
hayırlı olsun orhan :icon_tup:
Tufan isviçre çakısı gii adamsın valla helal.. :)
çok sağol antalyalogy :) maksat yardımcı olabilmek
atii'den aldığım boost boruları geldi, bakalım ne kadar fark edecek
sağol atii
bro bende yaptırıyorum şimdi boost borularını ama beygir alıcagımı düşünmüyorum.
gaz tepkimesi iyileşir bence anlık tepkiler basınç basma kabiliyeti iyileşir bence.taktıktan sonraki görüşlerini çok merak ediyorum özgür.
sen benden önce takarsın bro :D haftasonunu bulur takmam benim
cumartesiye takılmıs vaziyette giricem kanka :D birde egzoz işini çözersem tamam olcak