Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler...Ne kadar kurallara uysan dikkat etsende illa böyle öküzler var bunu unutmamak lazım.Amin cümlemize kazasız belasız
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
özgür geçemiş olsun dostum verilmiş sadakan varmış allah beterinden korusun
Dr.Ecu AntaLya
çok geçmiş olsun, üzüldüm açıkcası biz ne kadar dikkatli olsakta başkalarının dikkatsizliğini biz çekiyoruz.
DRİLL
Dr.Ecu
benden de bir geçmiş olsun @free
Sağolun arkadaşlar teşekkürler
Haklısın Orhan sen ne kadar dikkat edersen et olacaksa oluyor.
Sağol Onur teşekkürler
Teşekkürler Tufan
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Coilover ilanını satılıklara koydum orada tüm ayrıntıları yazıyor
http://www.techturkey.com/forum/modi...-coilover.html
60 bin bakımı konusunda bilgilendirebilcek olan var mı acaba ? serviste mi yoksa dışarda mı yaptırayım ? ayrıca kayış vs değişmesi gerekiyor mu rc'lerde ?
Connecting site...
offff ne hale gelmiş...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Özgür abi büyük geçmiş olsun.Cana geliceğine mala gelsin abi.
Antalyalogy olan Özgür abi muayne işleriyle ugrasıyorum şu aralar 622.10TL trafik cezalarım cıktı abeeey.Şunları atlattıktan sonra senin çevirici işini konusalım![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
özgür cok gecmiş olsun cana geliceğine mala gelsin mal yerine gelir ama can asla rabbim seni sevdiklerine bağışlamış..
the fast and the furious
slm arkadaşlar benimde 207 gt kırmızı vardı satmıştım bi arkadaşıma ama araba fabrikada çıkan yangında etkilendi önden yandı yazık oldu hatasız ve bukadar düşük km de olan gt yok oldu şimdi satılık araba makyajlı led stopları orjinal yayları 6lı cd jbl ses sistemi orjinal orta susturucusu satılık ilgilenen olursa yardımdı olabailirim.
Şu an 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 konuk)