Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Burakcım bizde kayış yok zincir var normal şartlar altında değişmesi gerekmiyor,bakımda fren balataları diskler vs. genel baktırtırsın debriyajdan sıkıntın yoksa özel bir durum yok.Ben güvendiğim Peugeot ustama gidiyorum yağ filtresi vs. orijinaliyle değiştiriyor servise gitmene beklemene gerek kalmıyor...
Arkadaslar ilk benden duyun istedim aracimi satiyorum sahibindene koydum ilana hanimi ikna edemedim illa otomatik ve daha az yakan bir araç alicaz![]()
the fast and the furious
Ya beyler bu cam rüzgarlığını nerden bulucam aramadıgım sormadıgım yer kalmadı, hep 4 kapı olanı var tek kapı yok.
DRİLL
Dr.Ecu
Orjinal Peugeot 207 3 kapı cam rüzgarlığının parça kodu 9621H0 takım olarak satılıyor indirimsiz liste fiyatı 80 TL
servis ile görüşdüm 80 TL dedi 70 TL siparişini verdim ohh bee saol tufancuma günü gelicekmiş.
DRİLL
Dr.Ecu
hayırlı olsun orhan![]()
çok sağol antalyalogymaksat yardımcı olabilmek
bro bende yaptırıyorum şimdi boost borularını ama beygir alıcagımı düşünmüyorum.
gaz tepkimesi iyileşir bence anlık tepkiler basınç basma kabiliyeti iyileşir bence.taktıktan sonraki görüşlerini çok merak ediyorum özgür.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 konuk)