gelmez ozaman Türkiye ye :D:D:D
Printable View
Merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım ben hakan istanbulda ikamet ediyorum. Zahmetli araştırmalarımdan 207 rc almaya karar verdim ve geçen hafta temiz düşük km ve oynanmamış bir araç aldım. Öncelikle hks blow off ve mugen racing son susturucu taktım. Aslında varex kumandalı takıcaktım fakat elimde mevcut olduğundan bunu kullandım. Hafta sonu 4 lastik değiştirdim. Marka ve ölçü olarak Lassa phenoma 215 45 17 performans lastiğini tercih ettim tane fiyatı 235tl sökme takma balans dahil. Lastiklerden çok memnunum tavsiye ederim. Benim sormak istediğim bir iki şey vardı yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Benim aracımın rolanti 700 de normalmi. Çok hafif titreme oluyor. Debriyaj normalden çok yukarıda gibi geldi bana sanırım daha alışamadım. Kalkışlarda fazla gaz vermezsem stop ediyor. Rolantiyi 800 850 civarına almamız mümkün değil sanırım. Bide kalkışta ayağımı fazla debriyajda tuttuğumda acayip derecede titreme ve cekme anındada vuruntu yapıyor. Acaba sorun aracımda mı yoksa alışamadığımdan dolayı bende mi. Aracı sanayide bi ustaya gösterdim herhangi bi sorun yok dediler. İstanbul içi veya zeytinburnu civarlarında 207 rcnin dilinden anlayan bir usta mevcutmudur.
Hayırlı olsun aracın, Topkapı sanayi'de Savaş Motorsport var. 207RC'den iyi anlar, ona gösterebilirsin.
Teşekkürler cumartesi götüreyim bi baksınlar. Aracım 2008 model 55 000 de ikinci sahibiyim ilk sahibi fazla yormamış aracı sente atlama falan hiç yapmamış baskı balata zincir rulman değişimi yapsam bana bi faydası olurmu. Bir iki kez kastım aracı gidişinde falan hiç bir sılıntım yok tek problemim şehir içi trafiğinde dur kalk.
İlk aldığımdba debriyaj ve dur kalk trafik ile ilgili bende senin gibi düşünüyordum, alışmayla alakalı biraz. Alıştınmı sıkıntı kalmaz
Hayırlı olsun dostum. Bu km boşuna acıp degıstırmene gerek yok. Boşuna 50 bn km önce masraf acmış olursun ;) aracında tahmını hiç bir problen oldugynu sanmıyorum. Alışana kadar tuaf gelir. Bizim araclar yenı debriaj taksanda orta sevıyeseninde kavrıyo. Gule gule kullan. :)
He rolantin olması gerektıgı gibi ;)
beyler bu arada 2 el temiz Seat Ibiza Cupra 1.8T Intercooler arıyorum bilginiz olsun acalesi yok şimdi alıp ilk baharda takıcam.
@LowRider Özgür, youtube dan videoları izlerken sanırım senin videoyu gördüm aem wideband ile ilgili, egerki sensen kabloları kokpit içine nasıl aldığının bi resmini koyabilirmisin? yani direk deliniyormu kabloların gececegi kadar yoksa aralarındaki bosluktan sıkış tepiş geçebiliyormu?