efe hani olm basık foto
plakayı da 07 yaptın
Printable View
efe hani olm basık foto
plakayı da 07 yaptın
burda havalar o kadar kötüki araba yıkamak bile gelmiyor içimden özgür tek seferde işi bitircem foto zamanı gelince app plaka eksigim kaldı bide onuda alayım içime sinsin :D
Arabasi basik degil ki hala fayton :))))))
06Aty78 Satılmıştır.İzmir'e hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız günlere.forumdaki yardım destek ve sohbetlerinden dolayı başta antalyalogy , mess , free13 , pug , göktan , low-rider ve ismini sayamadıgım nice abilerime kardeşlerime çok teşekkr ederim çok güzel gunlerdi. fırsat buldukca sohbetlerinize katılmaya calısırım.selamlar saygılar
Ati hayirli olsun.
Brolar antalyadayim ama arabam yok ***** bulusma olursa haber verin onurla gelelim ds3
Allah razi olsun hepinizden. Ozgur abim gonlum turbolu e46 m3 diyo cebim uno sx dio ahahahah
Atii Allah daha iyilerini nasip etsin ankarada konuşulan bi arabayı sattın:)
Arkadaslar aty artik bende.bende rc ler arasina katildim ama korktugum basima geldi dk1 gol 1 arac ariza isigi yakti manisada depolity system failty gibi biseyler yazdi evet arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.***** arac yazilimli.ankaradan izmire getirdim yazilimi guncelletmemi lazim bunu kime yaptirabilirim izmirde guvenilir?
Elemanin biri yanasti giderken 5 dwn 4 e cektim biraz yukleneyim dedim kesiklik yapti alt devirde sonra ustlere cikmakta zorlandi uyari sesi ile birlikte lambada yandi.ecufast yazilim varmis.stok yazilima gecsem.nasil olur aracta komple duz boru eksoz filtre s3 dumpvalve var?
ecufast izmir bayi egetuning olması lazım bro, oraya güncellet izmire uyumlu hale gelsin derim ben.
ama kafam rahat olsun dersen özgür abinin dediği gibi mess (yalın)la iletişime geç etuners thp de candır :)
araçlarımız kısmını da düzelt istersen :D
Hayırlı olsun aracın, makinaya bağlat bir önce hata kodu vs neymiş öğren
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız izmirde sayımız artsın artık en kısa zamanda tanısalım mesela yarın 3 sanayıde olacam full müşteride ararsan görüşürüz.........5534302164
hayırlı olsun kardesim.. allah kaza bela vermesin, yakışıklı araç almıssın.
sorun yazilimsa etuners çözer :) problem yok..
ama daha onceden komple stock yazilima donup aracında herhangi bir problem varmı yokmu onu ogren derim. hersey sorunsuzsa yazilimi atar geceriz sorun yok, ama aracta problem varsa onu stock yazılım üzerinden cozmen lazım..
kontrollerini yaptır gerisi kolay kardesim... tekrardan hayırlı olsun...