bnmde listemde erkay ve sen varsın temiz bnm listem erkayın arabasıda iyi gidiyormus arkadasarım öyle söylediler
yaza kadar turbo upgrade olmadan kim kimi geçicek çok mrk ediyorum .yalnız antalya sıcak memlekettir buraya göre ayarı yaptır abi sonra kesilme kösülme olmasın meth var gerçi ama yinede söylemek istedim![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
kırmızı,cam tavanlı rc düşünüyorum. ilanlarda bitane ankarada var ancak km biraz yüksek geldi sıkıntı olur mu, yada sizlerin tanıdıgı eşde dostta var mı önerebileceğiniz.
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
yani en 2-3 sene binerim 150-160 bine dayanır sonra satarken sıkıntı olur sanırım.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)