Arkadaslar slm elimde orjinal gt katalizor ve sonsusturucu var herhangibir yerde ilani yok ihtiyaci olan varsa haberleselim.
Ben kullanmadim sadece muayene icin taktim geri cikardim benden onceki sahibide kullanmamis.
Printable View
Arkadaslar slm elimde orjinal gt katalizor ve sonsusturucu var herhangibir yerde ilani yok ihtiyaci olan varsa haberleselim.
Ben kullanmadim sadece muayene icin taktim geri cikardim benden onceki sahibide kullanmamis.
Biliyorum da , sende iki tane var ve birisi boşta diye biliyorum.Yani durana kadar bir arkadaşımıza faydası olsun bence.
Yanlış anlamayacağını umarak yazıyorum :icon_tup: (içimde kötülük yok biliyorsun) Satarken zarar etmemek için bir malı ben yıllarca bekletmem.Bir şekilde nakite döndürüp işime bakarım -ki satmak istediğin zaman da şu anki gibi alıcı bulamayabilirsin.
Sonuç itibari ile mal senin keyif senin:icon_tup: Bizim lafımız olamaz dah fazla..
ahahah buldum Türkiye de ilk olacak Allah ın izni ile ..:icon_tup:
hava aynı hava ama dışarı verdiği sıcaklık artık aynı olmayacak :)
piyasada hiçbir amyantın dayanamadığı kadar yüksek ısılara taaa 2000 derecelere kadar dayanıklı malzemesi amyanttan kalın, ısı yalıtımı amyantın kat kat fazlası olacak..
turbosunu satan bilge :)) arkadaslar elinde turbosu olan takmayacak olan vazgeçen olursa haberimiz olsunki boş yere ugrasmayalım birgün belki bizde size bi parçada yardımcı oluruz :)
serefsızım bende dedım gıdelım cıplakelle tutalım dıye su anda toplanıo evet yapan bızız ben bunu boost borularına turboya ve downpipe yapacam ama bır kac sorun var onları sorup ona gore yapacam whatsuptan yollayım sıze daha resım var 05534302164 farklı bır araca uyguladık bız sahıbıde sıteden bır arkadaşımız kendısı daha detaylı bılgı verecektır yakında .........
Cok iyi olmuş :)
Takipteyim bende izliyorum merakla
Peugeot 207 RC Stage 4 Acceleration - YouTube aa bu da nesi :D
maşallah özgür abi, çok başarılı üst hızlarda müthiş gözüküyor
kamerayı nereye monte ettin ?
çok güzel yapılan her emeğin hakkını vermiş rc maşallah.....