ahahhahaahahahah dediğim gibi sallamayalım lütfen..:D:D:D
Printable View
Şİmdi pm ile bir arkadaşımız '' 200 e doğru kadran çok bayılıyor '' demiş
Bende diyorumki bayılma böyle olur - yorumsuz
Stok RC kadran ;
207 RC LEMANS TOP SPEED & 0-100 KM acceleration 6.7 SECOND *** 0-230 KM BEST SHİFT BY KANDEMİR - YouTube
Bu 4 seneki önceki hali (fmic+dv+dp+filtre+egzost+gazihan yazılım var)
207 RC acceleration - YouTube
Bu da son güncel hali ; CTM 91 kadran ; (her zaman dediğim gibi kendim için yapıyorum onu bunu geçmek için değil :icon_tup:)
hd izleyiniz lütfen
http://www.takideposu.com/Dosyalar/n...a%20no%200.jpg
Peugeot 207 RC Stage 4 Acceleration (e-tuners) - YouTube
Maşaallah özgür abi aracına diyecek söz yokta cidden kamera ayarı çok fenaymış ağızına tutuyormuşsun hissine kapıldık valla :D
Maşallah çok güzel gidiyor da boşa atmasaydınız keşke direk :)
oooohh suyundanda...
97 oktan 5,05TL/Lt
Başkan Maşallah Allah kaza bela vermesin emeklerinin karşılığını almışsın almayada devam ediyorsun benim merak ettiğim nokta şurası araç üst devirlerde baya zengin gidiyor anladığım kadarı ile birazdaha açılabilir broo :) afr 11,5 lerde.
maşallah özgür abi AFR müthiş tutarlı ;)
tolien ile çok çok daha iyi olur gibi maşallah tekrardan abi
özgür reisin üstteki videosu soğuk asfaltta yakıtsız , komple full teysisat var aracında
oldukça agır bir rc vede vitesleri konya üstünden atmıs biraz rejim ve yakıtla düz 10-11 yapabilir DBN ölçümünde .
bastıgı yolda düz yol degil yukarı doğru hafif egim var süre çıkartılması istenirse her yerini söker yakıtı bastırıp özgür abiye süreyi çıkartırız :D ama özgür abiyi gaza getiricek bir durum olmadı daha veremedim o gazı :D
Özgür abi en fazla tesisat söker, arabasını sökeceğini sanmıyorum.
bn onu bu hafta birisine geçirtirim söker :D 2 tane sparco v sprint felan aldırırız ohh miss :D
Maşallah valla herkeslerin araçlarına bi benimki gitmiyor herhalde.. Sorun sorun üstüne.. Yavaştan soğumaya başladım. Hadi hayırlısı.. :)
Alllah tekerinize taş değdirmesin..
Tesisat fotografini atayim sonra bakalim sokulebiliyormu ? :)
Arkadaslar benim 100 200 le.isim olmaz olmayacakda ,aracimi 2 boy hizlandiracam diye hayatta sokmem(sok tak gicirti yapar falan :)
Bunlarin tam tersi hareket edenlere de saygi duyuyorum ama bana ters.
Manyak manyak seyler var yok efendim benim aracla baska bir araci denetceklermis ona gore kistas alip denemeye karar vericeklermis yok efendim tolyen koyacaklarmis ama soylemiyeceklermis yok efendim araxi komple sokup gelceklermis , yok akitarak denemis yok ruzgar yapmis yok 2.kornada basmis yok sagda solda konusuyomusum ben ahahaha manyaklik abi bana gore.
Ben uzagim bu ortamlardan uzak kalmaya da devam edecegim.
Ahahahahs aklima geldikce guluyorum ...