Deniz bu light pulley için sen ne diyorsun?
Printable View
Deniz bu light pulley için sen ne diyorsun?
esp güzel tutmus arabayı atmıyor arkası :D
Deniz dostum musait olursan rc kornasinin fiyatini ogrenebilirmisin? diger aracima dusunuyorum
Valla light Pulley olayını Muzo'ya sordum FlyingFinish te oradaydı... R53'ten alışkanlık tabi bizdeki ama dedikleri o ki bir randıman alamayız çünkü bu araba SC'lı değil Turbo'lu derler.. Biraz hevesimi kaçırdılar ama bilemiyorum :)
363 TL :D:D Bence yan sanayi tek korna düşün mevcut olanının yanına.. 2-3 denemeyle aynı sesi alırsın ben eski araçlarımda hep öyle yapardım.. 40 lira filandır çakmaları.. Test ederken kulak tıkacı filan da al yalnız :D
pahalıymış ya :( amacım aynı sesi almanın yanında yüksek ses çıkarması. en iyisi stabel flan bakayim ben. çok sağolasın. ayrıca aklıma gelmişken sorayim. mcs r56 ile bizim turbo birebir aynımı? yani r56dan çıkan turbo bize direk otururmu hiç bir işlem yapmadan? çıkma r56 turbosu ayarlamaya çalışıyorum. birde mcs jcworks 211hp lerin turbosu aynımı bilgin varsa yazarmısın? teşekkürler :)
Burnuma kötü kokular geliyor emrah :)
Giderli RC ler görmek istiyoruz...:slomo:
Bence de.. hiç gerek yok orjinal kornaya..
R56 ile turbo aynı fakat IC farklı diye biliyorum.. Oturmaması için bence bir sebebp yok ama yine de araştırmak lazım. JCW'ünki de aynı diye biliyorum.. Ama bundan hiiiç emin değilim :) Zamanında bakındığımda aradaki güç farkının piston kompoziti farkından ve yazılımdan olduğunu okumuştum. Ha bir de buji..
JCW'teki motor aslında RCZ'te de kullanılacaktı ancak sonradan Euro5 muhabbetinden vazgeçildi.. Konsepti ile şu an piyasada olan RCZ'in 0-100'ü yarım saniye farkediyor.. EPDTSHP olması lazım motor kodunun..
minideki turbo farklı, A/R si palleri falanı filanı benzer olabilir ama marka farklı (IHI). Bu arada koni ve yaylar tamamdır. eibach pro-kit var, ön tam istediğim gibi oldu, arka taraf düşmemiş gibi duruyor. :(
Resim isterükkkkkkkkkk..
hafta sonu çekerim heralde. yay takmış olanlarda resimleri paylaşırsa, hangi yayın bizim arabalarda ne kadar ( ön arka dengesi açısından da önemli) düşürdüğü ile ilgili fikir sahibi olabiliriz diye düşünüyorum.
bizim araçlar için varmı bılmıyorumda mini s ler için h&r markasında ön ve arka tarafı aynı mıktar düşüren yaylar vardı mesala usa versiyonlarında mini forumunda araştırmısdı arkadaşlardan birisi genelde yay takan araçlarda bu görüntü olusuyor ön ve arka farklı oluyor en iyisi coil bence oda cok para