Oncel abime merhaba demeden gecermiyim hiiic...hele bi yaz gelsin o zaman daha keyifli olacak :D
Printable View
Oncel abime merhaba demeden gecermiyim hiiic...hele bi yaz gelsin o zaman daha keyifli olacak :D
Ahahaa brolar.. ozledim hepinizi :) toplasalim hanimlardan izin alip :D goktanda satmazsa tadindan yenmez :D ozgurle paso whatsapp dayiz zaten, saolsun mesai yaptiriyoruz kendisine 2gundur :D goktan desen satis konusunda 1numara ama arkadasligi dostlugu baskadir :D oncel ayni sekilde, basimiz skistimi biseye ihtiyacimiz, oldumu, arac alicazdir parca gerekir canimiz sikilir muhabbete ihtiyacimiz olur fln ilk solugu yaninda aliriz zaten :D ayni kisiyi 30kerede gotursemde yanina ilk gunki gibi ilgilenir herzaman sagolsun.
Bu arada bu hafta proje baslar beyler, mehmete pazar pazartesi araci teslim ediyorum eti onun kemigi benim :D
Ozgur un hakkini zor oderim beyler, adam iki gundur egsozcuda yatip kalkiyo bize egsoz yaptirmak icin, bas belasi oldum adamin :D tutturdum bi bolt on davasi, adam söktü herseyini kopyalioruz :D hos bahaneyle oda eksiklerini halletmis oluyo :P
Neyse hayirlisi ile rahata eriyoruz sonunda.. Antalya ekibi bomba gibi geliyo :D
GoPro lar hazirlansin :D haftaya bigturbo hazir, gelsin kadranlar rollingler :D
Toplasalim brolar, söz arabayi yikaticam busefer :D
yeteeeerrrrrr :puha::puha::puha::puha::puha: :D:D
Zuhahahhaha...
bu ara iyi sardım her hafta sonu uğraşıyorum yaptıkca daha çok hoşuma gidiyor,en çok yıkama,temizlik ve cila attıkdan sonra otoparkda bank var,oturmak için geciyorum oraya bir, gazoz bir sigara birde resim,bütün yorgunluğumu alıyor,sıf sizin için gelicem Allah nasip ederse yazın :D sözünü yazdım.
abi roll zamanı haber verin de kaçıp gelelim bahanemiz olsun :D
zaten slalom da iptal olmuş, tarihi belli olsa da yetişip girsek ona :D
Çok derin bir sessizlik hakim.Herkes akşama hazırlik yapiyor sanirim.
Ben gunduz yaptim boyumun olcusunu aldim, tek yol yazilim yoksa bu arabayi yakarim hahaha
@mess
kardeşim ne demek herzaman başımın üstünde yeriniz var.
elimden geldiğince imkanları zorlayarak çevremdeki arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum:)
senin araba bitsin de bi toplanalım gerçekten,ama göktanda gelsin:D
Domates biber Alayına Gider :D