Oncel abime merhaba demeden gecermiyim hiiic...hele bi yaz gelsin o zaman daha keyifli olacak![]()
Ahahaa brolar.. ozledim hepinizitoplasalim hanimlardan izin alip
goktanda satmazsa tadindan yenmez
ozgurle paso whatsapp dayiz zaten, saolsun mesai yaptiriyoruz kendisine 2gundur
goktan desen satis konusunda 1numara ama arkadasligi dostlugu baskadir
oncel ayni sekilde, basimiz skistimi biseye ihtiyacimiz, oldumu, arac alicazdir parca gerekir canimiz sikilir muhabbete ihtiyacimiz olur fln ilk solugu yaninda aliriz zaten
ayni kisiyi 30kerede gotursemde yanina ilk gunki gibi ilgilenir herzaman sagolsun.
Bu arada bu hafta proje baslar beyler, mehmete pazar pazartesi araci teslim ediyorum eti onun kemigi benim
Ozgur un hakkini zor oderim beyler, adam iki gundur egsozcuda yatip kalkiyo bize egsoz yaptirmak icin, bas belasi oldum adamintutturdum bi bolt on davasi, adam söktü herseyini kopyalioruz
hos bahaneyle oda eksiklerini halletmis oluyo :P
Neyse hayirlisi ile rahata eriyoruz sonunda.. Antalya ekibi bomba gibi geliyo
GoPro lar hazirlansinhaftaya bigturbo hazir, gelsin kadranlar rollingler
Toplasalim brolar, söz arabayi yikaticam busefer![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Zuhahahhaha...
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
bu ara iyi sardım her hafta sonu uğraşıyorum yaptıkca daha çok hoşuma gidiyor,en çok yıkama,temizlik ve cila attıkdan sonra otoparkda bank var,oturmak için geciyorum oraya bir, gazoz bir sigara birde resim,bütün yorgunluğumu alıyor,sıf sizin için gelicem Allah nasip ederse yazınsözünü yazdım.
DRİLL
Dr.Ecu
abi roll zamanı haber verin de kaçıp gelelim bahanemiz olsun
zaten slalom da iptal olmuş, tarihi belli olsa da yetişip girsek ona![]()
Ben gunduz yaptim boyumun olcusunu aldim, tek yol yazilim yoksa bu arabayi yakarim hahaha
Women are like Buddhist , They're worship ox.
@mess
kardeşim ne demek herzaman başımın üstünde yeriniz var.
elimden geldiğince imkanları zorlayarak çevremdeki arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum
senin araba bitsin de bi toplanalım gerçekten,ama göktanda gelsin![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)