Ahh ahhh nerde vts :D
Bir hafta 10 gun sonra goktana hayirli kismetler arayacagiz..InsAllah :D
Printable View
35 - 36 liralara orj RC ler resmen bedava. kıçı kırık teneke 106 lar 27 , 28 lerde geziyor GTI-6 lar 26 larda VTI lar 30 larda geziyor. typerların anasını aglattılar zaten parçası palı. şuanda piyasadaki en mantıklı tek secenek 207 RC DİR... ORJ ARABALARI KAPIN BİRAN ÖNCE PİYASADAN ALACAK OLAN ARKADASLAR.
207 RC gibi donanımlı bir araba için bu fiyatlar çok komık.. 106 , 306 piyasasın arttı diye insanlar RC lere yonlendı. degerlerini bilin aracların.
RC cilerin yaptıgı en büyük hata STOCK RC ile 106 , 306 , VTI , COOPER S , TYPER , S2000 gibi araçlarla denemeleri , denemede sıkıntı yok denersin arkadasındır keyıf alırsın ama işin içine video girdimi o videoda youtube ye koyuldumu işin rengi degişiyor , aaa bak RC leri cogu geçmiş oluyor spacler % 70 lik kesımın umrunda degil , geçtimi geçti bitti oluyor sonra sagda solda konusuyorlar.
RC ci kardeşlerime kesinlikle şunu söllüyorum.
70 LİK DOWNPİPE , 63.5 DÜZ , 63 LÜK GİRİŞLİ GÜZEL BİR EGZOZ, S3 DUMPVALVE , SEAT INTERCOLL , BOOST BORULAR , YALITIMLI GÜZEL BİR COLD AİR İNTAKE , SON OLARAKTA MEHMET GAZİHAN YAZILIM..
yoksa denemeyin abi kımseyle sonra 207 rc ler kaka oluyor bu speclerle arabanın kaderi degişiyor resmen.
çogunuda geçersiniznız bu speclerle , allah izin verirse halledim şu specleri o zman RC piyasası nasıl yapılır YOUTUBE videoları nasıl gelyor gorucez inşallah. td05 ide bu yaza kadar halletmeye çalıscam.
td05 li arkadaslar bol bol rolling videoları bekliyoruz sizlerden.
PİYASA : TD05 li veya en az yukarda yazdıgım speclerde olan 207 RC Cİ arkadasların ellerınde. lütfen araçlarıda sökmeden deneme yapmayın.
ahh ahh neyse GL RC ile yaşlanıcam zaten zaman herşeyi göstericek 2 seneye kadar.
umarım ne demek istedigim anlasılmıstır.
Connecting site...
hacım alın bu arabayı 39 a alırsınız.. sonra ah vah fayda etmez.
Benim aldıktan sonra arayan soranin mesaj atıp soranin haddi hesabı yok. Soranlarinda hepsi aldı neredeyse :D orhan gazmanlik konusunda iyi reklam yaptı kimsenin bilmediği bir aracı rollingde gösterdi
40lira altı rc kalmasin:D sırada esnaf spec efe bromu bekliyorum
Ben bugun meriva opc ile denedim aracta 70 dp + 70 lik boru + custom son susturucusu var.
Arka tamponundaydim 3un sonlarinda sonra arac cikti onumuze biraktik
Araçlar henüz bizdeyken bi buluşalım yav :)
Birde orjinal varex ile sanayi işi varex arasında fark varmıdır performans olarak ?
şanzımanı uzatmak isteyen arkadaşlar
13/46 final drive üretsek kaç kişi alır?
ya da sadece ayna üretsek?
arkadaslar merhaba çıtır bır kazasıda olsa yenı bır lemans sahıbıyım artık ama acıl hemde cok acıl derecede fıltre kıtı yaptırmam gerek ıst anadolu yakasındayım costum mu yaptırmamı tavsıye edersınız yoksa bırebır uyan kıtlerı var mı
eyvallah kardesim, daha iyileri sizin olsun insallah.
eyvallah bro :) sende az diilsin, bir td05 olmasada 5 boy var sonucta :D
tesekkur ederim Kemal'im, geldiğinde ara sor görüşelim ;) takilirik :D
ozaman bana maslak yolu gorundu desenize :D ben yıllardır honda bındım ılk peuget aracım cıdden anadolu yakasında bu aractan anlıyacak bırı var mı karşılıklı oturup benımle konusucak aslında bukadar konu aktıfken hala burdakı kısılerın toplanmaması garip
Hayırlı uğurlu olsun cıtır kaza birşey olmaz,istanbul anadolu yakasında senin aradıgın dalda oturup muhabbet edıp iş yaptıracagın bir yer yok,bostancıda harun abi hariç. onun dışında ben atasehir can pejo gidiyorum bakımları orda yapıyorum diğer işlerimde ise harun usta yardımcı oluyor,veya kendim yapıyorum.filtre konusunda ben kutu içi oem kn aldım ama faydasını göremedim o konuda sana özgür yardımcı olacaktır,bende aynısından taktırıcam.konuşur beraber yaptırırız uygun yapar belki.sen anadlo yakasında nerde otuyorsun ?
eğer bu oranlar yazıldıgı gibi ise ben varım yaptırmaya hemen eminim diğer arkadaşlarda dahil olacaktır. peki ortala maliyeti nedir ne kadar sürede hazır olur sağlamlık acısından,ileride sorun yaşarmıyız ?