User Tag List

Sayfa 862/1195 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
22691 sonuçtan 16.360 ile 16.378 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orhancım boşuna acma anlayamazsın. Bızım araclarda 2 turlu sente ayarı ona dıkkat et volant tamamen kıtlı olacak. Sonra aparatlarla ayar yapılıyor. Cumartsi gel cevızlibag yaptıralım atarını servıse gerek yok. Hem aracıda kontrol eder. Yuvasını özlemiştir :Pp

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yn_lemans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    esp al , ben motul 300v kullanıyorum 3000 km de bır degıstrıyorum 2 litresi 110 tl
    Tamamdır esp alayım , filtreleri de değiştireceğim onun için 4 Litre + 1 Litre alacağım ESP toplam 140 ediyor.

Motule şuan bütçem yok malesef , bi sonrakinde ondan alırım

Alıntı byspeedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ konusunda tam sentetik 5/30 işimizi görecektir.

karter tapa conta no 0313.38 görünüyor
    Çok teşekkür ettim yağı değiştirirken contayıda değiştireyim dedim , hafif bi terleme var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ethm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar artık bende rc ler arasına katılmış bulunuyorum.en kısa zamanda adanaya döndugum zaman resım ekleyecegim..
    hayırlı olsun

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar artık bende rc ler arasına katılmış bulunuyorum.en kısa zamanda adanaya döndugum zaman resım ekleyecegim..
    hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela sorun yasatmasın ınsallah.

fotoları en kısa surede beklıyoruz aslanın

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bilgiydi teşekkürler, haklısın yapabilceğim birşey değil.
    apart olmadan olmaz alt krank ı ölü noktada da kilitlemek gerekir sonra üst emme ve ex kamlarına aparatı takarsın eğer tam oturmuyor ve rasimdeki gibi parale gelmiyor ise timming de kayma var demektir.
    cevızli bağda kim var ?moruk
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orhancım boşuna acma anlayamazsın. Bızım araclarda 2 turlu sente ayarı ona dıkkat et volant tamamen kıtlı olacak. Sonra aparatlarla ayar yapılıyor. Cumartsi gel cevızlibag yaptıralım atarını servıse gerek yok. Hem aracıda kontrol eder. Yuvasını özlemiştir :Pp
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Masterpiece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamdır esp alayım , filtreleri de değiştireceğim onun için 4 Litre + 1 Litre alacağım.
    kardeşim her aracımda şu şekilde yag degiştiririm.

kirli yagı boşaltırım , filtreyi degiştirim , 2 litre yeni yag koyarım , yeni fitre takarım , 10 dk ka rolantide , 20 saniye 3,500 devirde tutarım , tekrar 1 dk rolantite tuttuktan sonra stop ederım o yagı da iyice boşaltır filtreyi degiştirim tekrardan sonra 4000 bin km kullanmak üzere yenı yagını koyarım.

yagıda kışın 0w30 mobil 1 , yazın 5w30 mobil 1 kullanırım devamlı her arcımda. bu işlemlerın hepsını kendım yaparım

degişmişken fitreleride degiştirim , benzin alırken pompayı 3 kademede degil 1 kademede bastır. ve istasyonun ne zaman yıkandıgını sor. pompaların içine su kaçıyor cunku. genellikle pazar aksamları yıkanır.

yapabilirsen bu şekilde yap derım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kirli yagı boşaltırım , filtreyi degiştirim , 2 litre yeni yag koyarım , yeni fitre takarım , 10 dk ka rolantide , 20 saniye 3,500 devirde tutarım , tekrar 1 dk rolantite tuttuktan sonra stop ederım o yagı da iyice boşaltır filtreyi degiştirim tekrardan sonra 4000 bin km kullanmak üzere yenı yagını koyarım.

yagıda kışın 0w30 mobil 1 , yazın 5w30 mobil 1 kullanırım devamlı her arcımda. bu işlemlerın hepsını kendım yaparım

degişmişken fitreleride degiştirim , benzin alırken pompayı 3 kademede degil 1 kademede bastır. ve istasyonun ne zaman yıkandıgını sor. pompaların içine su kaçıyor cunku. genellikle pazar aksamları yıkanır.

Emir abi çok sağol bilgiler için fakat yağı kendimin değiştrebilceği bir yer yok malesef , takozum falanda yok , birde kaç tane filtre değiştiriyosun onu anlamadım ilk filtreyi değiştiririm dediğinde eskiyi söküyorsun -- 2 litre yağ -- yeni filtre -- aracı çalıştırma işlemi -- yeni filtre . 2 kere mi yeni filtre kullanıyorsun yani abi ?

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    veee artık bende etuners ekibine katıldım.dün itibariyle rc turbomuz takıldı yazılımımız etuners yüklendi ve gazlandı ilk değişimler;

-alt devirlerdeki titreme kayboldu
    -üst devirlerde araç artık soluksuz,1 direk kesici 2 dede kesiciye düşüp sarıp yürüyor
    -araç artık sarsıntısız ve sakin çalışıyor ancak bir okadarda agresif gidiyor.

özgür abime,mehmet ustama ve yalın broma çook teşekkürler,şimdi sıra intercol ve methanolde...methanolü bulduk almak üzereyiz ancak intercol bulamıyoruz.ibiza cooler arıyoruz herkesin haberi olsun biri bulupta bana haber veririse çok sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    veee artık bende etuners ekibine katıldım.dün itibariyle rc turbomuz takıldı yazılımımız etuners yüklendi ve gazlandı ilk değişimler;

-üst devirlerde araç artık soluksuz,1 direk kesici 2 dede kesiciye düşüp sarıp yürüyor

özgür abime ve yalın broma çook teşekkürler,şimdi sıra intercol ve methanolde...methanolü bulduk almak üzereyiz ancak intercol bulamıyoruz.ibiza cooler arıyoruz herkesin haberi olsun biri bulupta bana haber veririse çok sevinirim.
    az bekle aga cooler işini manyak çözüyorum son civata yeri v.s de tmm benimki gelsin beğenirseniz herkese alırız
    powered by MRÇ garage ekotech
    mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim intercooler yardımcı olamadım kusura bakma,özgür başkan biliyor muhabbeti. tahminince ne kadar fark etti ?

özgür abime ve yalın broma çook teşekkürler,şimdi sıra intercol ve methanolde...methanolü bulduk almak üzereyiz ancak intercol bulamıyoruz.ibiza cooler arıyoruz herkesin haberi olsun biri bulupta bana haber veririse çok sevinirim.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emir abi çok sağol bilgiler için fakat yağı kendimin değiştrebilceği bir yer yok malesef , takozum falanda yok , birde kaç tane filtre değiştiriyosun onu anlamadım ilk filtreyi değiştiririm dediğinde eskiyi söküyorsun -- 2 litre yağ -- yeni filtre -- aracı çalıştırma işlemi -- yeni filtre . 2 kere mi yeni filtre kullanıyorsun yani abi ?
    hacım sen normal degiştirt yagını ya ben kafayı yemısım naptıgımı bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacım sen normal degiştirt yagını ya ben kafayı yemısım naptıgımı bilmiyorum.
    Estağfurullah abi sen gayet güzel anlatmışsında filtrelerde takıldım sadece onun için teşekkür ettim tekrar

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sente kontrolü yada ayarı için kapak açıldığı anda sente ile ilgili işlem yapılsın, yapılmasın MUTLAKA değişmesi gerekenleri mavi ile yazdım..

Diğerleri de triger değişimi için gerekli parçalar ...

0806.78 - Eksantrik Dişli vidası xx
    0806.77 - Eksantrik Dişli Civatası xx
    0516.K5 - Krank kasnak bağlantı civatası xx

0818.29 - Eksantrik mil bağlayan ayak
    0818.30 - Triger kayış gergisi
    0818.31 - Triger kayış gergisi
    0829.G3 - Gergi Makarası
    0816.H9 - Triger Zinciri
    0513.E1 - Krank Dişli Civatası
    0514.C8 - Krank Keçesi
    0807.39 - Triger dişli lastiği
    0204.C1 - Slindir kapak saplaması
    0209.ER - Silindir kapak contası
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

alper1701 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emir senin uyguladığın sistem motoru yeni yapılmış araçlara yapılır,normelde sorunsuz motora bunu yapmak boş yere 2 litre yağ ve filtre,ziyan etmiş olursun,ayrıca 4 litrelik bir araca 2 litre koyup motor çalıştırmanızı önermem.yanlış anlama sakın bildiğimi söyledim.

DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estağfurullah abi sen gayet güzel anlatmışsında filtrelerde takıldım sadece onun için teşekkür ettim tekrar
    eski yag filtresini söküyoruz , pis yagıda boşaltıp yeni filtre ve 2 litre yag ile calıstırma işlemını yapıptan sonra o filtreyi ve 2 litre yagıda soküp , boşaltıp yeni 4.250 gr yagı ve yeni filtreyi takıp işlemı gerceklestırıyoruz kardeşim bu şekilde.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzen hayırlı olsun

Hayırlı olsun ailemiz baya büyümekte ses getirecek inşallah
    Allah kaza bela vermesin
    aslında araç ailedendi, ilk sahibi benim. cok güzel bir arkadaşımıza sattık ve geri kuzene aldık. dilimde tüy bitmişti herkese önermiştim aracımı. neyseki bize kısmet oldu
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar da güncel bitmiş durum ;

Turbo ceketimizin siparişini verdik, gelince çeker paylaşırım..

'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tekrardan hayırlı ugurlu olsun brom, agız tadıyla binersin insallah.. az daha kurcalatırız güzel bi log patlatalımda
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)