Herkez spectleri yazsin brogizli spect gazlamayin
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
arkadaslar büyük turboya geçtiğimiz için yer açmak lazım o yuzden filtreyi iptal ettik daha alalı 3 bin km kullanmadım k&n kutu içi filtremi satıyorum. fiyat 100 TL kargo benden.
0532 624 83 14
![]()
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
s7158 kardeşim maşallah ya mallar boncuk gibi cok güzel. hazırlar sanırım.
orhan abi hayırlı olsun güle güle kullan maşallah şimdiden.
arkadaslar benım OZ ULTRA ları boyatmaya gidicem şimdi NH547 üstüne 3 kat vernık dimi ? yada dip siyah üstüne 3 kat vernıkmı atsam ? hangisi daha güzel olur ? piano black yapıcam.
çok teşekkürler serdar , verniyi en iyisinden aldırdım bilmiyorum kalınmı ıncemı. boyacım cok iyi mercedes bayinde parmakla gösterilecek bir adam. o bilir herhalde nasıl yapacagını.
senin bir yazını okumustum jantları boyamadan once altına atılacak olan astar koyu renkte olsun ki çarpan taş parçaları boyayı kaldırdımı alttaki astar sırıtmasın diye.
eyvallah cok sagol kardeşim![]()
Arkadaşlar konunun ilk postuna arada girip soru sorup çıkan arkadaşlar için maddeler halinde kaynak yazacağım,
Sizlerin de katkısı olursa sevinirim
1-Kronik sorunu var mı
2-dikkat edilmesi gereken yerler alırken
3-şehir içi yakıt, uzun yol yakıt, performanslı-şehir içi yakıt
4-artıları
5-eksileri vb
teşekkürler
Birde Tufan ve Erkay sizlerden özel ricam, ilk posta bakarsanız ben bir kaç ana arıza için çoğunlukla sizin ve naman ın postlarından alıntı yapmıştım özellikle ana arızalar, belirtileri, bakılacak yerler ve çözüm önerisi anlamında katkı yaparsanız sevinirim.
Rehber niteliğinde olsun istiyorum. Ha oraya bakarlar çzöüm bulamazlar o zaman yazsınlar buraya elimizden gelen yardımı yaparız Allah ın izni ile..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)