sağolun arkadaşlar tavsiyeler için ayda 1200 km yol yapıyorum çok koymaz herhalde![]()
Bende lemansı vericem galiba 2-3 ciddi düşünen oldu hemen 25 bin kredi cekip bir 3.20d alıcam![]()
Merak etme canını acıtmaz yakıtı9200 km.lik mesafenin ortalama tüketimi 7,6 lt.
Bu sürede kaç kere gazladım ben bile hatırlamıyorum sayısını. Geçen hafta Ankara'dan Manavgat'a(500 km) 3 saat 45 dakikada gelmeme rağmen ort. tüketimim şu an 7.6lt'de. Sen hesapla artık ne kadar ekonomik bir spor araç olduğunu.
Dikkatli bir kullanım ile bu tüketimi çok rahat 7 litre seviyelerine indiririm.
![]()
Performans arabası alıyorsunuz yakıt hesabını fazla yapmayın..
Kanka 7.6 seviyelerinde dolaşmak marifet değil bol roll videosu istiyoruz
Arabayı sık sık doldurursan 7.6 hayal birde senin iş ev çok düz yolun var düşer tabii..
Edit:Emre ye kapak olsun...Bliyorum ben senin otelini de evinide sanki araları 500 m kaç km yaz buraya herkez öğrensin hahahaha
Edit2: EVET itiraf ediyorum kıskanıyorum o 7.6 yı herkez 9 üstü olsun isitiyorum.
Edit3:Görüşemiyoruz bu aralar kanka..![]()
Özgür cuma gece ordayım lara da dedeman önünde buluşalımbağlarlarsa arabayı 65 tl otopark ücreti kanka
![]()
Özgür inş.
bu arada aracı 2 kişiye aynı paryaı dedim gelip bakacaklar şehirdısından alacagım bir araç var kaçmasını sitemdigim bir 1.20d bmw onun icin 1-2 liraya bakmıyorum üzerindeki herseyle hatasız aracımı 34 bine veriyorum 33.999 olmaz amayabancıya gitmesin....
http://www.sahibinden.com/rc_lemans_...XQQdisplayitem
Ferhatçım gönlüne göre satar ve alırsın İnşAllah..Bu ek modlara ve km ye göre bedava ...Diyecek bir şey yok..Benimkini almamış olsam hemen alırdım..
1. sayfadan beri okuyorum konuyu suan 67. sayfadayım ilk sorumu sorayım daha 3 yıl olmadan baskı balata değiştiren değiştirene ne iş anlamadım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)