Tahminim drag çok yaparsan tüm araçlarda aynı sorunun gözükebileceğidir...
207 GT modelindeki bir kaç sorun (ilk gelenler ) dışındaki onlar da biliniyor ve çaresi var..Ben kronik sorun duymadım..07 den bu yana GT ler 08 den bu yana da RC ler yollarda..
Hani başına gelen de yazsın buraya biz de öğrenelim..
Kapora aldık yarın sabah bir kardesimiz geliyor bakalım.
Arkadaslar su aracı alsam mı yoksa 60 bin param var 3.20D mi arasam 3.20D ler o paraya 100 bin km civarı var ne dersnizi m paket 1.20d cok hoş duruyor ?
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
Bende 3.20 den yanayım ancak 65 bine bile 80 bin km nin altında bulunmuyor. neti bırakıp sokaga indim orda dahada feci adam 40bin fln dio dedim 39999 sıfırını veriyorlar![]()
ya oda geyik yok hiç ellerinde o paraya 3.20d
Bmw 320 bence çok klasik bir araba,mademki 60-65bin TL paran var neden 100bin km.deki bir aracı almak yerine, sıfır scirocco tarzı özel bir araba düşünmüyorsun?
Benim arkadaşım 2006 model 66bin km.de E90 320d aldı.Aracın büyük bir problemi olmadı ama o bile 67bin TL verdiğime pişmanım, bu rakama daha mantıklı araçlar vardı diyor.
hem 3.20 alıp 207 GT içinden geçerse olmaz 3.30 al sen yinede boşver![]()
Dr.Ecu AntaLya
Teşekkürler..Emrah çım niye beklemiyordun ki?Çok uğraştık çok emek verdik ya..
Arkadaşlar bu arada siz siz olun egzosa boşuna para harcamayın..MArkalı ile markasızın perf. olarak hiç bir farkı yok (son için konuşuyorum)
emeğin karşılığı tabiki bu olmalı, benim için tekerlek gücü önemlidir. orj 160, seninki 190 yanlış hatırlamıyorsam(uykudan yeni kalktım) 30 hp rollde aniden boy boy farkı beklemiyordum açıkçası, cidden şevke geldim
işte diğer arabamı satarsam bende düşünüyorum
abi sende sadece son susturucumu var? daha önlere ne yaptın? ozaman uc kısmı güzel olan tüp eksozdan kullansak olur diyorsun
eksoz yargısına nerden vardın?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
3-Ferhat Camasirci Yaş:25 2009 207 RC Lemans Nick :207RcLemans
sona erdi bu birliktelik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)