1-Ekrem Yılmaz
2-Türkay HARMANLI
3-Özgür ÇAĞLAR[
4-Efe Uğur ÖZTAYLAN
5-Selçuk POLAT
Printable View
1-Ekrem Yılmaz
2-Türkay HARMANLI
3-Özgür ÇAĞLAR[
4-Efe Uğur ÖZTAYLAN
5-Selçuk POLAT
]1-Ekrem Yılmaz
2-Türkay HARMANLI
3-Özgür ÇAĞLAR[
4-Efe Uğur ÖZTAYLAN
5-Selçuk POLAT
6-Göktan GÜMÜŞ
hey gidi gey forma girmesek adımız geçmicek listede..
toplu ne alırsanız alın beni en basa yazın.
7-Emir Arslan
+ 50 tl de kardeşim için..
1-Ekrem Yılmaz
2-Türkay HARMANLI
3-Özgür ÇAĞLAR
4-Efe Uğur ÖZTAYLAN
5-Selçuk POLAT
6-Göktan GÜMÜŞ
7-Emir Arslan
8-Okhan Gedik
Orhan abi ruhsatta koltuk sayisi 4 yaziyordur umarim.5 yaziyor ise bu halde gidersen agir kusurdan kalabilirsin.onun disinda xenonlarlada gecemezsin orjinale donmen gerekiyor.dusuklugu sikinti yapma ben daha dusuk olarak girip ciktim hafif kusur yazdilar..
Bu arada arac cok iyi,yaniyor resmen.
@meSs aracin cok iyi dun mehmet abinin orda gordum fena oldu diyorlardi insallah agiz tadiyla binersin..
Xenon ve parklar kesinlikle gecmez o basiklikta sorun olmaz eger araci carpraza alirsa ve yaylarda bosluk varsa birakabilir. Turbo aracta katalitik konvertor manifoldun icerisinde oldugu ve yukarda dar alanda oldugundan gozden kacar , en azindan bizim burada geciyor. Bir de araci teslim alan gorevli spor araclardan hoslaniyorsa tamamdir senin is :)
Yakında intercoolersız rc kalmıyacak türkiye'de, ha gayret :)
8)serkan uçar
İntercooler bende istiyorum forge yapmıs ama 2.000tl civarlarinda olucak sanirim.Dısardan yaptırmak istiyorum bu islerle ugrasan bi tanıdıgım var.Önemli olan islevi zaten kaliteli olması yoksa illa saglam bi marka mi olmalı?
hay maşallah ya seviyorum bu konuyu RC mi sizleri :)
en güzel yanıda kımse birbirini kendıne rakip görmüyor , çok güzel yardımlasma , dayanışma var.
bu sene rakipler kan alıcak RC lerden. :D hadi kolay gelsin sizlere ben işe gider :)
RC demeyin sadece yav GT'lerde var :D