adana yetkili servis fiyatı
rc spoiler
boya + iscilik
ikinci kalite 250 TL
orjinal 330 TL
adana yetkili servis fiyatı
rc spoiler
boya + iscilik
ikinci kalite 250 TL
orjinal 330 TL
aracım yeni tip tampon evet 2011 model 1.4 trendy uğraştırdım sizi de teşekkür ederim.Spoiler için refarans numarasını verdim servise fotoğrafına ulaşamıyorum dediler.Peugeot'nun elinde de yokmuş 2-3 aya gelir diyolar bu kadar uzun sürer mi anlamadım ki.Vites topuzu istemiştim Fransa'dan 20-25 güne geldi.
hava filtresi konusunda hala kararsız kalmış durumdayım..sanırım en kolayıma gelen hks mantar filtre takıcam..peki filtre konumunu orjinal filtrenin orayamı getirsem yoksa akü önünemi denk getirsem ?..denemiş tecrübe etmiş arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
ORHAN abi forge dump valve 700 tl 500 km de. arıyordun abi buyur..
http://www.techturkey.com/forum/modi...parcalari.html
RC lerde kullanılan Eibach 5 cmin kodları hangisi yani doğru ürün kodumu bunlar ?
212200301VA
212200301HA
Biri ön biri arka mıdır ?
Eibach 207'ye hiç 5lik Sportline üretmedi sadece Pro-Kit var
ama c2 nin 5lik yayını takıyorlar
c2 Eibach Sportline yayın kodu da E-20-22-003-01-22
Kısaca bu yaylar olurmu diye sorayım
Connecting site...
Üzerinde yazan kodlar okuduğum kadarıyla yukarıda yazdığım gibi , google a yazınca rusca bi sitede c2-c3 yayı olarak çıkıyor..
abicim kolayına degilde aracına bineceksen uzun yıllar şöyle güzel bişey yapsan ön sol sisin arkasına al filtreyi yapacagın sadece söyle bir boru.
ıntercoolerimiz elimize geçtiginde boost borularımız için GOKTAN kardeşimiz yardımcı olucak bize o ara sana bu borudanda yaptırabilirse iyi olur. hatta benımde ihtiyacım var yapa bilirse bende 2. sıradayım.
şuan intercool'ler için beklemedeyiz bitsin insallah. ondan sonra boru işine girişcez.
![]()
tamam bu şekil iyi hoş güzelde bence sadece yazlık kullanılacak bir bicim.elbette performans bakımından sıcak havadan uzak kalmış olacak ama bence sıkıntı ve yaz ayı için ideal.ki yaz ayında ise toz toprak dolar taşar bence..
uzun süre kullanıcam evet ama fitre ve chip den başka bişey bu sefer yapmak istemiyorum.tabi ilerde kaşınırsak ayrı konu![]()
birde msc lerde alta kullanılıyor.yerleşim ve düzen olarak aynı işi görecektir..
ALLMINIWORKSHOP - Alta Air Filter r56 - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)