Emir yarin bakariz bro sikinti yok ama senin aracta problem olucagini sanmam
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Gozden kacmıştır emir. Bugune kadar bu konuda kimsenin sorusu yanıtsız kalmamıstır.
Serviceboxdan uyelik acıp şase nımaranla bakabılırsın. Hangi parcaların güncl olduguna.
2009 olması bişi ifade etmiyor sonuç olarak.
Guncellenen parcaları devamlı özgür paylaştı biliyosun. Aracında herhangi bi sorun yoksa degısmene gerek yok. Tekleme arıza ışıgı yakma turbo devre dışı kalması gibi.
Kafam rahat olsun diye keyfebkederrde değişebilirsin.![]()
arabam saat gibi bir sorunumuz yok cok sukur. servicebox uyeligim var evet benimde sormak istedigim sase numarasi ile nerde hangi numarali parca var. sorguluyabiliyor muyuzdu? sorgulaya biliyormusuz demekki cok tesekkur ederim erkay sagol.
okadar öneml bir parcalar değilmiş güncellenenler bunlar için acmayadegmez o civataları.
uyelik ile giris yaptıgında win yazan kutucuga şase numaranın son 8 rakamını yazman yeterli sonra önune gelen senın aracının parcaları.
mekanik eletrik kaporta diye ayrılıyor. gerisini halledersın artık![]()
İlkbaharda yeni lastik alabilirim 3 tane seçenek var kafamda
Eagle F1 Asymmetric 2, Conti Sport Contact 5 ve Michelin Supersport var kafamda
@Antalyalogy Conti Sport Contact 5 yorumlarını alabilirmiyim ?
sanırım çok yumuşak bir lastik
senin big turbolu arabanda tutunması nasıl ? aşınma durumu çabuk aşınıyor diyorlar varmı astarı
he bu arada service boxta şase numaranınza göre girmeniz birşey ifade etmez
o parçalar aracın üstünde olan parçaları ifade etmez parçaların yenisi varmı yokmu ifade eder
ben de hep şase numarasıyla giriş yapıyorum araç 2008 ama örneğin zincir gergisi yeni tip gözüküyor ama aracın üstünde eski tip vardı ?
Arkadaşlar buraya da yazıyorum bana özelden 207 ile ilgili soru sormayın samimiyetimiz varsa whatsup dan yazarsınız .
Ben 5 senedir hemen hemen aynı soruları yanıtlamaktan sıkıldım artık. Konu içinde aramaya üşenip hemen bana soru soruluyor.Yeni araç almak isteyenlerin sorularına da önceden hazırladığım hazır bir mesaj var onu gönderiyorum.
Ben ne bu aracın eğitimlerine katıldım, ne de serviste çalışıyorum. Hayatımdaki tek öncelik 207 ler değil. Buraya sorun benden daha teknik anlamda bilgili arkadaşlar var illaki cevaplarlar.
Örneğin Tufan,Erkay.
Konuya yazacaksınız ki okuyan diğer arkadaşlar da faydalansın.Yeterince yardımcı oldum herkese artık yeter.
Teşekkürler..
Arkadaşlar 207 rc veya lemans aracı olanlardan bir ricam olacak bana şasenin son 8 hanesini pm atabilirler mi?Servisten spoiler alacağım ama bulamıyolar şase olmadan malesef
Kızdırmayın bromuuuuu....
ama dediğinde haklısın bro, bi ara bende aynı durumdaydım biliyosrunki, ayrıca özgürle bulusmalarımızda benimde dikkatimi cekti her bulusmada en az iki üc mesaj gelmekte. herkezin gözü korkuyor 800-900 sayfa içerisinden cevap bulmaya.
arama butonu ile ilgili cevaplara kolaylıkla ulaşılabilir, senelerdir aynı sorular dönüp duruyor zaten
yada foruma yazdığınız taktirde illaki bilen bir arkadasımız cevap verecektir.![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Yok uğraştılar aslında ama bilmiyorlar işte bi kod daha var bunla birlikte elimde mailime attılar 1000 tl fiyatı var o nasıl spoiler anlamadım.Bunuda buldurdım 260 lira söylediğiniz parça
Siz sistemden mi bakıyorsunuz acaba 207 envy donanımda olan sis farlarındaki metal çerçeve ince halka gibi olan bunun bir parça kodu var mıdır bide yine envydeki gibi panjurdaki metal çerçeveler yataylamasına olanın kodunu öğrenebilir miyiztabi eğer mümkünse
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)