işler güçler araba yatışta anca hafta sonları coolerlarda kargolanmış ekrem dün akşam foto gönderdi. bekliyoruz bakalım![]()
muayene tekrarının 1 ay süresi var tekrar gelip eksiğini giderdiğini göstermen gerekiyo farklı bi istasyona gidince kabul ederlermi tekrarı yoksa yine muayene ücreti alırlarmı bilmiyorum ama aynı yere gitmekte fayda var. tanıdık jant lastikçin varsa rica et kendi jantlarını oraya bırak 17 taksın emanet varsa elinde çıkma göster geri tak, sök tak parasına bitirirsin.
Başka bi arkadaşına ver arabanı tanımasıntekrar gittiğinde inşallah aynı kişi denk gelmez kıllık olsun diye muayeneni yakmasında uğraşıp durma. Bende ruhsatta kişi sayısından kaldım yasa değişmiş 4 kişi gözüken araba 2011'de ilk girdim aynı ruhsatla geçti. 2013'te ikinci muayenemde bana 2008'de yasa değişti diyo 5 olmuş sürücüyüde dahil etmişler bende tartışmıştım biraz ama bişey yapamıyosun işte ruhsatın yaprağı değişti halloldu çalıştığım için ben uğraşamıycam diye muameleci arkadaşıma verdim halletti sağolsun.
Ekrem cooler geldi eyvallah kardeşim aldığım gibi montaja götürüyorum sıkıldım artık yürütelim arabayı
Taze cooler
![]()
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)