termal ısı yalıtım kaplama sanırsam tr de tek karışımın ıcınde bır kac madde var yarın fırmaya sorarım Cromx Mea Krom Kaplama Termal Seramik Krom Carbür Kaplama burdan detaylı bakabılırsın kaplayan arkadaşta siteye üye renk beyaz ve siyah ıkı cesıdı var beyaz daha verimli. borular 60lık....cooler var.......
malzeme aliminyum oksıt vs...miş
ben boruları 250 ye kaplamayıda 250 yaptırdım boruları ayrı yerde yaptırdım senın elındekı krom boruyada oluyor yapıyor su anda bır arkadaşa daha ......... headerla turbo yapacak yarın evonun headare yapıyor ....
turbo kaplamada şöyle diyeyim ben turbo kaplanmış arabada turbo nar gıbı kızardıktan sonra kaput mandalını elımı sokup açamıyordum sıcaklıktan kaplandıktan sonra turbo cok rahatlıkla acıyordum burdan en basıt örneği verebiliriz hatta kaplama anındakı resımlerı bıle cektım dur bulabırlısem hemen koyayım
başka bır yazılımcı arkadaşla konuşuyorum bugun log alacak muhattap adam bulamıyorsun pipiliste barı bu arkadaş dıbımızde ha deyınce hemen bakı verır zaten cok ınce bır ayarı kaldı kanısındayım istanbulda olsam sorun değilde kapıda buluşuruz olmadı ama ızmır sorun .......yunanlı bıle buldum burda onunla konuşacak ama elemanda tık yok .....2 aydır güncelleme yapamadı donup donup basa donuyo log yolladık cevabı gelmedı ehem kehem cevap verıyo..........şikayetçiyim hakim bey........
herkesin popisi farkli ama alirsam kesinlikle td05 takardim![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
dostum izmirde adamin bayii var, gitsene adama nie ugrasiosun sen! daha once yazılımını nasıl yaptıysa git yanına yapsın eleman. aynı sehirdesiniz nekadar uzagında olabilir. Adam bayii açmış okadar, cevap vermio diosun bide. gidesiniz diye açmış boyle durumlar, boşuna diiladamın tüm dünyada 14-15 tane bayiligi var, nekadar yoğun olduğunu tahmin edebilmeniz gerek!
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)