User Tag List

Sayfa 139/1195 İlkİlk ... 39891291371381391401411491892396391139 ... SonSon
22691 sonuçtan 2.623 ile 2.641 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnançın koyduğu dyno hakkında biraz bilgi veriyim isterseniz.. Aracı biz yaptık ve aracta krom intake boruları, cupra intercoolerı downpipe komple eksoz ve bizim yazılımımız var.. Aracın sahibi öyle internette takılan veya sürekli öyle deneme yapıp video ceken birisi olmadıgı için böyle bir şansımız malesef yok. Aracın hazırlanması yaklasık 1 hafta surdu ve bütün geliştirmeler bu arac uzerinde yapıldı. Dyno üzerinde hazırlandı ve en ufak detayına kadar ölçüm yapıldı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    desene araç sağlammış

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yunanlıların tekerlek gücü ve torku neden böyle düşük çıkıyo,bilen var mı
    sade motoru yüklüyor aktarma sistemleri stock kalıyor.Kavrama filan hepsi stock ondan dolayıı biliyorum.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sade motoru yüklüyor aktarma sistemleri stock kalıyor.Kavrama filan hepsi stock ondan dolayıı biliyorum.
    Biz ne yapıyoruz?

Bu tip yazılım gibi ufak işlemlerde kimse aktarmayı ve kavramayı revize etmez ömrü dolmadıkça. Büyük projelerden bahsetmiyorum tabi.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo vs degiştirmeden daha fazla torku yine std yuruyenle ve aktarmayla alabiliyoruz..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ha bu arada dynoda beygir almak çok kolay bir kaç ayarla.Mesela benim gördüğüm bildiğim üstten bir küçük vitesde yapılıyor ölçümler-yanlışım varsa düzeltin lütfen.Ancak o dyno 5. vitesde yapılmış biz 4 de kesici yapıp saldık onlar 5 de yapmışlar ölçümü.
    O aracın yürüdüğü videoları görmeden , sahibi ile konuşmadan pek inanamıyorum açıkçası
    oranın 1 e en yakın olduğu viteste ölçülür abi, esası odur yani o da yaklaşık olarak sondan bi önceki vitese denk geliyor genelde

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dur tahmin ediim stock benim
    Ahahaha TR nin en güçlü Stock RC si Doğuştan güçlü..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt26 olsa patlarmı acaba özgür bey yorgolara bide onu sorsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt26 olsa patlarmı acaba özgür bey yorgolara bide onu sorsak
    Yer sıkıntısı var diyor pahalı diyor ben mitsubishi koydum GT den 275 hp aldım diyor Bunları forumda yazmıştı 207oc.com da

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim yorgolardan gelicek hiç gelmesin yaparsa türk insanı yapar

sen biraz ugraşsan daha güzel bişiler takabilirsin ve yaparsında.mapperın var tamircin var sende parçalardan haberdarsın bu işi yaparsın 300hp RC istiyoruz

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PZero kullanıyorum ben de.. Potenza'lar 25bin'den sonra benden bu kadar dediler.. PZero'dan çok memnunum ancak bir tek 160-170'ten sonra ıslakta gidiyormuşum gibi kanalları ses yapıyor.. 205/40-17 ebatlarım..

karsiyakaliozi, aygıtlara baktım.. Birini Siemens yapmış, diğer ikisini de Continental(Böyle bir firma varmış elektronik işi yapan, lastikten bağımsız).. Ancak ben yanlış ürünü getirtmişim..
    Benim getirdiğimde Cd-changer'ın fişini çekmek gerekiyor çünkü bu alet CD-Changer'ın girşini kullanıyor. Kullanımı da daha sorunlu, evet, USB ve Apple İpod iphone gibi cihazlardan her türlü MIDI hariç dosyayı okuyor ve çalıyor ancak ekranda hala CD-changer'dan çalıyormuş gibi görünüyor. Ve tasarımı bu şekilde kullanma kılavuzunda da böyle olduğu yazıyor.
    Asıl alet ise NOMAD v1/v2 teknik adıyla satılıyor.. WIP USB ve WIP Connect'miş ticari adları.. Bunlar CD-Changer'ı iptal etmeden tamamen ayrı bir 'source' olarak USB görselleriyle ekranda belirerek çalışıyor.. V2 olanında bluetooth var.. Ancak Aralık 2008 ve sonrası üretim araçlara takılabiliyormuş bu V2.. V1 hepsine takılabiliyor.. Şimdi bundan bulup getirticem bir tane..
    Şu anki ucube aygıtı da söktürüyorum. Kullanması çok dert.. direksiyon arkasındaki kolun tuşları bile değişti.. Saçma sapan birşey..

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar aranızda son sürati arttırmaya yönelik(ivmeyi çok bozmadan) çalışma yapan var mı?
    Ben stock halimden memnundum çok ama geçen gün 170'lik dizel bir octavia yokuş aşağı son süratte beni geçince canım sıkıldı İlk defa kesiciyi istemedim o akşam..

Kötü bir geceydi

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PZero kullanıyorum ben de.. Potenza'lar 25bin'den sonra benden bu kadar dediler.. PZero'dan çok memnunum ancak bir tek 160-170'ten sonra ıslakta gidiyormuşum gibi kanalları ses yapıyor.. 205/40-17 ebatlarım..

karsiyakaliozi, aygıtlara baktım.. Birini Siemens yapmış, diğer ikisini de Continental(Böyle bir firma varmış elektronik işi yapan, lastikten bağımsız).. Ancak ben yanlış ürünü getirtmişim..
    Benim getirdiğimde Cd-changer'ın fişini çekmek gerekiyor çünkü bu alet CD-Changer'ın girşini kullanıyor. Kullanımı da daha sorunlu, evet, USB ve Apple İpod iphone gibi cihazlardan her türlü MIDI hariç dosyayı okuyor ve çalıyor ancak ekranda hala CD-changer'dan çalıyormuş gibi görünüyor. Ve tasarımı bu şekilde kullanma kılavuzunda da böyle olduğu yazıyor.
    Asıl alet ise NOMAD v1/v2 teknik adıyla satılıyor.. WIP USB ve WIP Connect'miş ticari adları.. Bunlar CD-Changer'ı iptal etmeden tamamen ayrı bir 'source' olarak USB görselleriyle ekranda belirerek çalışıyor.. V2 olanında bluetooth var.. Ancak Aralık 2008 ve sonrası üretim araçlara takılabiliyormuş bu V2.. V1 hepsine takılabiliyor.. Şimdi bundan bulup getirticem bir tane..
    Şu anki ucube aygıtı da söktürüyorum. Kullanması çok dert.. direksiyon arkasındaki kolun tuşları bile değişti.. Saçma sapan birşey..
    ben parrot taktırdım bluetooth kıt son derece kulanıslı zaten bızım araclara oem olarakda parrot yapıyor tek sorun jbl donanımda sorun cıkardı onu cozemedıler fakat parrot yakın zamanda bizim araclar ıcın ilave parca cıkardı o sorunda cozuldu daha dun arkadasıma mki 9100 taktık ıpod gırışi ılave herturlu usb bellek destekleme ozellıgı var son derece kullanıslı oldugunu soyledı ayrıca ıstersen dıreksıyon kumandasını kullanabılecegın parcada var parotda yanı herseyı cozmus adamlar tek sorun fıyatları oldukca pahalı sanırım senin getirtecegin parcalarda pahalıdır cd changer cıkısını kulalnan cıhazlar hep problem 207oc de falan takan var baya herkes sıkayetcı nerdeyse aslında sorun peugeot fransa ve tr den kaynaklanıyo en azından ust segmentdeki modellerde tüm donanımlar gelse bluetooth veya ıpod sorunumuz kalmayacak selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar aranızda son sürati arttırmaya yönelik(ivmeyi çok bozmadan) çalışma yapan var mı?
    Ben stock halimden memnundum çok ama geçen gün 170'lik dizel bir octavia yokuş aşağı son süratte beni geçince canım sıkıldı İlk defa kesiciyi istemedim o akşam..

Kötü bir geceydi
    o konuda yunanlı arkadasların fantezi fikirleri var uygulamıslar bızden daha uygulayan yok beklıyoruz sen araclarlar devamlı içiçesin bu yontem tutarmı sence forumun 2-3 sayfa oncesınde var konu amcanın yaptıgı olayda bu http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=206 bak bakalım teknik detayda burada http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=189
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kötü bir geceydi
    antalyalogy arkadaşımızın aracına yakın zamanda uygulamayı düşünüyoruz bakalım sonuçları bizde merak ediyoruz. dişli oranını 47x35 takacağız. bakalım kadran sona dayanacakmı?
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet yaparız yapmasına da sen bence bir pasta-cila(ikisi aynı şey) yaptır şu derin çizikler gitsin wax attırma waxı senle biz yapalım..Sen o ara ufak tefek o rötüşlencek yerleri de yaptırırsın...
    abi pasta cila yaptırdım. bi ara aracı waxslayalım..
    bide abi cumartesiye bi buluşma yapalım laflarız birazz..
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi muhabbet olursa gündüzden arayın ben de gelirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cumartesi muhabbet olursa gündüzden arayın ben de gelirim
    Olur kanka...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)