Teşekkür ederim, Mahkeme şart maalesef yeni araç için e ben de servis olduğumdan markamı mahkemeye veremiyorumBaşka şekilde anlaştık diyelim
Araç hala garantide olduğu için mümkün olduğunca stock parçalarla çalışıyorum. Fabrika finanse etsin önce
Bnm 90 km/s cruise rekorum 3/4 depo ile 550 km.. Hız kurallarına uyuldu mu aman aman yakmıyor ama basıldı mı aman dedirtebiliyorŞöyleki 225 km/s cruise İzmir-Aydın sonunda ışık yakıyor. Mesafe 100 km yaklaşık. Ama 225'in altına hiç inmedim tünel dahil.
205/40.. 215 le çap büyür ***** bir de izmir yolları ne kadar kaçsakta dan dun düşebiliyoruz sürtmesin diye 205 tabanlı aldım ki biraz da bekledim ha deyince bulunmuyor bu ebat. W serisinde.. Ancak yazılımdan sonra bu lastikler ince kaldı orası kesin. Torku yediği anda çok kafa atıyor.
Bir tek son viteste peak olarak o devire çıkıyorum. Sürekli kalma durumu yok. ilk 4 viteste kırmızı alana gelmeden değiştiriyorum zaten. Yalnız şu var 7000 de gazdan çekince düşüşü yavaş oluyor bu bendeki arızadan da kaynaklanabiliyor olabilir.
250km/s devirdiğin bir video bekleriz bu durumda..yalnız 205/45 orjinaline göre 205/40 yaparak yanakları iyice daraltmışsın ama, 215/40'la bile orjinalden daha az oluyor, 215/45'le biraz büyüyor....
şu 5. dişli olayı ne oldu??
Şu yunanlara ne kadar güveniyorsunuz ?Turboya baktım da bilemiyorum fazla büyük içeriye bile verebilir ısıyı.. Ön camda buğu yapabilir gibi geliyor bana.. Zaten ***** 5500'den sonra kapatıyor klimayı BSI..
karsiyakaliozi, bugün 3. bir yazılım denedim ancak 15 km filan yapabildim daha.. Sıkıntı yaratmadı ancak çok bir fark ta yok açıkçası. Kesici iptal.. 235'e kadar çıktım yine. Merak ettiğin 5. viteste bir etkisi yok denemez ama tatmin edici değil pek. Daha çok 1 ve 2. viteslerde overboost harici zamanlarda iyi devirleniyor.. Birkaç gün bu yazılımda kalacağım. İstersen bir ara gel bak ama istediğin gibi bir perf. farkı göreceğini zannetmem.. 100 oktana göre yazılmış olanı vardı. 5500'e kadar yanında durulamıyordu ama vuruntudan 6300'ü bile göremiyrdu MCS dynosu da var onun.. Bir kez daha küfrettim Shell'e 100 ü kaldırdıkları için..
Turboya ceket giydirilir ısı problem değil..
Denemeye devam etsinlerde bir..Bugün o turbonun Amerikan ve Japon diye iki ayrı üretimi olduğunu söyledi 207oc den bir başka yorgo..
GT ve RC mod için bir çok detayı onlardan öğrendik..Şu ana kadar da yanılmadılar..
Onlardan daha çok uğraşan da yok-biraz İngilizler uğraşıyor..
hmmmm ben de bir bakayım oraya etuners ı biliyordum ben sadece..
Ceket dediğin bu kaplama mı oluyor?
Hepsini geçtim bizim stock turbolar Çin'miş![]()
yazılımın dyno eğrisi olsa tr de yapılan yazılımlarla karşılaştırmak isterim ama sanırım oyle bi imkan yok son sürat olayıda sanzumanla alakalı olduğundan cok da ümidim yok açıkcası yinede eğrileri görmek isterdim 100 oktan işi kötü oldu bencede kendimiz imalatamı başlasak ne yapsakselamlar
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Bence en güzelini yapıyorlar... amortisör-yay ikilisi olarak en güzeli hangisi şimdi? Coilover'a binlerce euro vermektense 3'te bir fiyatına bana daha mantıklı geliyor. Sonuçta coiloverın yükseklik ayarıyla oynamam ben, bir ayarlattın mı öyle devam... 4cm. maksimum düşünüyorum. Koni-Eibach veya Koni-KW gibi uyumlu ikililer var mı mesela? Kit yok mu halen? Düşünceleriniz nedir?
MCS 98 oktan olarak var:
http://www.allcartuning.com/fileadmi...%20+%20LLK.pdf
Hız değerleri hariç hemen hemen aynı RC ile. Kullanırken de eğrilerin seyri ile aracın tepkileri devir olarak tutuyordu.
İlk bu yazılımı denedik... Aracın kendi arızası olmasına rağmen çok iyi sonuç verdi. Nasıl anlatayım bilemedim ama son viteste 170-200 arası 3'te 120-160 arası gibi oldu. Şu an bu eğriyi veren yazılımın bizim yakıtlara göre ayarlanmışı var araçta.. Bir süre kullanıcam bakalım bu da mutasyona uğrayacak mı.. Bu eğrisini verdiğim yazılımı araçtan geri çektiğimizde beklenenden çok fazla değişiklik olmuştu içinde..
Birkaç gün sonra bu eğrinin sahibi yazılım sağlam tesisatla bir daha denemeyi düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)