User Tag List

Sayfa 142/1195 İlkİlk ... 42921321401411421431441521922426421142 ... SonSon
22691 sonuçtan 2.680 ile 2.698 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet im arıza ışığı bende ilk yazlımda çok yakmıştı sonra Mehmet ikinciyi attı (basıncı kıstık) ondan sonra 1-2 kez yaktı başka da yakmadı...
    abi mehmet de öyle diyo bir defa yanar tekrar yanmama ihtimali var dedi. bakalım deneyeceğim.
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mturhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi mehmet de öyle diyo bir defa yanar tekrar yanmama ihtimali var dedi. bakalım deneyeceğim.
    Onun parçalar alışacak şeklinde bir deyişi var ondandır o
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmis olsun tum arizalar icin, size yeni araba verseler yeriymis

turbo degisecek olursa td05 koyun bence
    Teşekkür ederim, Mahkeme şart maalesef yeni araç için e ben de servis olduğumdan markamı mahkemeye veremiyorum Başka şekilde anlaştık diyelim

Araç hala garantide olduğu için mümkün olduğunca stock parçalarla çalışıyorum. Fabrika finanse etsin önce
    Alıntı özgür67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu RC ler normal kullanımda ne yakıyor lt olarak?
    Bnm 90 km/s cruise rekorum 3/4 depo ile 550 km.. Hız kurallarına uyuldu mu aman aman yakmıyor ama basıldı mı aman dedirtebiliyor Şöyleki 225 km/s cruise İzmir-Aydın sonunda ışık yakıyor. Mesafe 100 km yaklaşık. Ama 225'in altına hiç inmedim tünel dahil.
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    205/40 mı 215/40 mı? Ayrıca senin aracında coilover, yay veya amortisör+yay yok sanıyorum...
    Bu arada chipten sonra aracı son viteste zorlamaya çekinmiyormusun? 7000 devirleri geçeceksindir çünkü...
    205/40.. 215 le çap büyür ***** bir de izmir yolları ne kadar kaçsakta dan dun düşebiliyoruz sürtmesin diye 205 tabanlı aldım ki biraz da bekledim ha deyince bulunmuyor bu ebat. W serisinde.. Ancak yazılımdan sonra bu lastikler ince kaldı orası kesin. Torku yediği anda çok kafa atıyor.

Bir tek son viteste peak olarak o devire çıkıyorum. Sürekli kalma durumu yok. ilk 4 viteste kırmızı alana gelmeden değiştiriyorum zaten. Yalnız şu var 7000 de gazdan çekince düşüşü yavaş oluyor bu bendeki arızadan da kaynaklanabiliyor olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250km/s devirdiğin bir video bekleriz bu durumda.. yalnız 205/45 orjinaline göre 205/40 yaparak yanakları iyice daraltmışsın ama, 215/40'la bile orjinalden daha az oluyor, 215/45'le biraz büyüyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim, Mahkeme şart maalesef yeni araç için e ben de servis olduğumdan markamı mahkemeye veremiyorum Başka şekilde anlaştık diyelim

Araç hala garantide olduğu için mümkün olduğunca stock parçalarla çalışıyorum. Fabrika finanse etsin önce

Bnm 90 km/s cruise rekorum 3/4 depo ile 550 km.. Hız kurallarına uyuldu mu aman aman yakmıyor ama basıldı mı aman dedirtebiliyor Şöyleki 225 km/s cruise İzmir-Aydın sonunda ışık yakıyor. Mesafe 100 km yaklaşık. Ama 225'in altına hiç inmedim tünel dahil.

205/40.. 215 le çap büyür ***** bir de izmir yolları ne kadar kaçsakta dan dun düşebiliyoruz sürtmesin diye 205 tabanlı aldım ki biraz da bekledim ha deyince bulunmuyor bu ebat. W serisinde.. Ancak yazılımdan sonra bu lastikler ince kaldı orası kesin. Torku yediği anda çok kafa atıyor.

Bir tek son viteste peak olarak o devire çıkıyorum. Sürekli kalma durumu yok. ilk 4 viteste kırmızı alana gelmeden değiştiriyorum zaten. Yalnız şu var 7000 de gazdan çekince düşüşü yavaş oluyor bu bendeki arızadan da kaynaklanabiliyor olabilir.
    devirin yavaş düşmesi yazlımdaki problemle alakalı bence bizim de başımıza gelmişti...

Kim yaptı bilmiyorum ama Gazihan la bir konuş derim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250km/s devirdiğin bir video bekleriz bu durumda.. yalnız 205/45 orjinaline göre 205/40 yaparak yanakları iyice daraltmışsın ama, 215/40'la bile orjinalden daha az oluyor, 215/45'le biraz büyüyor....
    250'ye cesaret edemem gibi geliyor 7000', 200-250 rpm geçmem gerekir bilemedim

Ebatlar için pardon 205/45 zaten.. bir önceki mesajda yanlış yazmışım. orjinal ebatlardayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    115 km/s sabit hızla Ankara gidiş dönüş yaptım, Cruise yaparak ve kesinlikle şeytana ve beni geçen bilimum Merc. BMW Audi'ye uymadım, 100km.de 6.9lt yaktı git gel... 115km/s hız eşik değeri, 120 yaptığında belirgin bir artış oluyor.
    bu değeri bende yakaladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu 5. dişli olayı ne oldu??

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White RC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin sesin soluğun çıkmıyodu
    takipteyim takipte yavastan bizde baylayacagız gibi.

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu 5. dişli olayı ne oldu??
    aynen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen
    Bana bakmayın önce egzos (kısmetse bu pazar) sonra dişli..Sonra da gelsin TD05

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana bakmayın önce egzos (kısmetse bu pazar) sonra dişli..Sonra da gelsin TD05
    TD05

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu yunanlara ne kadar güveniyorsunuz ? Turboya baktım da bilemiyorum fazla büyük içeriye bile verebilir ısıyı.. Ön camda buğu yapabilir gibi geliyor bana.. Zaten ***** 5500'den sonra kapatıyor klimayı BSI..

karsiyakaliozi, bugün 3. bir yazılım denedim ancak 15 km filan yapabildim daha.. Sıkıntı yaratmadı ancak çok bir fark ta yok açıkçası. Kesici iptal.. 235'e kadar çıktım yine. Merak ettiğin 5. viteste bir etkisi yok denemez ama tatmin edici değil pek. Daha çok 1 ve 2. viteslerde overboost harici zamanlarda iyi devirleniyor.. Birkaç gün bu yazılımda kalacağım. İstersen bir ara gel bak ama istediğin gibi bir perf. farkı göreceğini zannetmem.. 100 oktana göre yazılmış olanı vardı. 5500'e kadar yanında durulamıyordu ama vuruntudan 6300'ü bile göremiyrdu MCS dynosu da var onun.. Bir kez daha küfrettim Shell'e 100 ü kaldırdıkları için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu yunanlara ne kadar güveniyorsunuz ? Turboya baktım da bilemiyorum fazla büyük içeriye bile verebilir ısıyı.. Ön camda buğu yapabilir gibi geliyor bana.. Zaten ***** 5500'den sonra kapatıyor klimayı BSI..
    Turboya ceket giydirilir ısı problem değil..
    Denemeye devam etsinlerde bir..Bugün o turbonun Amerikan ve Japon diye iki ayrı üretimi olduğunu söyledi 207oc den bir başka yorgo..

GT ve RC mod için bir çok detayı onlardan öğrendik..Şu ana kadar da yanılmadılar..
    Onlardan daha çok uğraşan da yok-biraz İngilizler uğraşıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turboya ceket giydirilir ısı problem değil..
    Denemeye devam etsinlerde bir..Bugün o turbonun Amerikan ve Japon diye iki ayrı üretimi olduğunu söyledi 207oc den bir başka yorgo..

GT ve RC mod için bir çok detayı onlardan öğrendik..Şu ana kadar da yanılmadılar..
    Onlardan daha çok uğraşan da yok-biraz İngilizler uğraşıyor..
    oc den bende takipteyim de ingilizler öle teknik olarak çok kasmıyolar. yazılım,pipercross filtre kitleri vs. basit şeyler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmmmm ben de bir bakayım oraya etuners ı biliyordum ben sadece..

Ceket dediğin bu kaplama mı oluyor?
    Hepsini geçtim bizim stock turbolar Çin'miş

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

karsiyakaliozi, bugün 3. bir yazılım denedim ancak 15 km filan yapabildim daha.. Sıkıntı yaratmadı ancak çok bir fark ta yok açıkçası. Kesici iptal.. 235'e kadar çıktım yine. Merak ettiğin 5. viteste bir etkisi yok denemez ama tatmin edici değil pek. Daha çok 1 ve 2. viteslerde overboost harici zamanlarda iyi devirleniyor.. Birkaç gün bu yazılımda kalacağım. İstersen bir ara gel bak ama istediğin gibi bir perf. farkı göreceğini zannetmem.. 100 oktana göre yazılmış olanı vardı. 5500'e kadar yanında durulamıyordu ama vuruntudan 6300'ü bile göremiyrdu MCS dynosu da var onun.. Bir kez daha küfrettim Shell'e 100 ü kaldırdıkları için..
    yazılımın dyno eğrisi olsa tr de yapılan yazılımlarla karşılaştırmak isterim ama sanırım oyle bi imkan yok son sürat olayıda sanzumanla alakalı olduğundan cok da ümidim yok açıkcası yinede eğrileri görmek isterdim 100 oktan işi kötü oldu bencede kendimiz imalatamı başlasak ne yapsak selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oc den bende takipteyim de ingilizler öle teknik olarak çok kasmıyolar. yazılım,pipercross filtre kitleri vs. basit şeyler...
    Bence en güzelini yapıyorlar... amortisör-yay ikilisi olarak en güzeli hangisi şimdi? Coilover'a binlerce euro vermektense 3'te bir fiyatına bana daha mantıklı geliyor. Sonuçta coiloverın yükseklik ayarıyla oynamam ben, bir ayarlattın mı öyle devam... 4cm. maksimum düşünüyorum. Koni-Eibach veya Koni-KW gibi uyumlu ikililer var mı mesela? Kit yok mu halen? Düşünceleriniz nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılımın dyno eğrisi olsa tr de yapılan yazılımlarla karşılaştırmak isterim ama sanırım oyle bi imkan yok son sürat olayıda sanzumanla alakalı olduğundan cok da ümidim yok açıkcası yinede eğrileri görmek isterdim 100 oktan işi kötü oldu bencede kendimiz imalatamı başlasak ne yapsak selamlar

MCS 98 oktan olarak var:

http://www.allcartuning.com/fileadmi...%20+%20LLK.pdf

Hız değerleri hariç hemen hemen aynı RC ile. Kullanırken de eğrilerin seyri ile aracın tepkileri devir olarak tutuyordu.

İlk bu yazılımı denedik... Aracın kendi arızası olmasına rağmen çok iyi sonuç verdi. Nasıl anlatayım bilemedim ama son viteste 170-200 arası 3'te 120-160 arası gibi oldu. Şu an bu eğriyi veren yazılımın bizim yakıtlara göre ayarlanmışı var araçta.. Bir süre kullanıcam bakalım bu da mutasyona uğrayacak mı.. Bu eğrisini verdiğim yazılımı araçtan geri çektiğimizde beklenenden çok fazla değişiklik olmuştu içinde..
    Birkaç gün sonra bu eğrinin sahibi yazılım sağlam tesisatla bir daha denemeyi düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)