User Tag List

Sayfa 150/1195 İlkİlk ... 501001401481491501511521602002506501150 ... SonSon
22691 sonuçtan 2.832 ile 2.850 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasinkiler ozel istek olsa gerek burada da serviste total 5-30 koyuyorlar, ben ozel serviste mobil tam sentetik 5-30 koydum..

sanziman yagini da vites gecislerindeki cirtlamalari gecirmesi icin degisti galiba
    tabi tarık özel istek not bile dusuyorlar bilgsayarda arşiv seklinde su marka getırmıstır etmıstır kullanmıstır diye. peugeot bence artık garantıdede sıkıntı cıkartacaklarınna benzıyor. onun ıcın kendı ıstegımı yaptırıyorum. servıstekı arkadaslar öyle dedi. cok zorlasttı garantıden birseyler yaptırmak etmek.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi tarık özel istek not bile dusuyorlar bilgsayarda arşiv seklinde su marka getırmıstır etmıstır kullanmıstır diye. peugeot bence artık garantıdede sıkıntı cıkartacaklarınna benzıyor. onun ıcın kendı ıstegımı yaptırıyorum. servıstekı arkadaslar öyle dedi. cok zorlasttı garantıden birseyler yaptırmak etmek.
    çok zorlaştı, 5000km deki aracımın soyulan plastik parçayı bile değişmediler.üstelik hafta sonu ve tek kişi biniyorum genelde.(soyulan cam açma tuşu çerçevesi sağ taraf) dava açacaktım. herşey hazırdı. bayi kendisi üstlendi anlaştık...
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Not düşmeleri çok kötü motorla ılgılı problem olsun anında onu öne sürüyorlar ve garanti dışı bırakıolar! Arkadaşımın hava filtresini değiştirmek istemediğinden(performan kutu içi filtre okullandığından dolayı not düşmüşler) Turbosunu garantiye sokmadılar. Extra işlemleri dışarda iyibir serviste yaptırmak daha mantıklı.

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNK_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Not düşmeleri çok kötü motorla ılgılı problem olsun anında onu öne sürüyorlar ve garanti dışı bırakıolar! Arkadaşımın hava filtresini değiştirmek istemediğinden(performan kutu içi filtre okullandığından dolayı not düşmüşler) Turbosunu garantiye sokmadılar. Extra işlemleri dışarda iyibir serviste yaptırmak daha mantıklı.
    istediği kadar not düşsünler. kullanılan markaların ne oldugu nekadar kalıtelı oldugu bellı. sorun oldumu sıkıntı yaratırlarsa bende yaratırım bu yılın 10ncu ayında garanti bıtıyor. garantıyı uzatma yapıormusunuz dıye sordum öyle bırsey yok dedi direk. fark verırız birseyler yaparız dedım. onuda kabul etmıyolarmıs

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel not garanti dışı bırakmak için değil, olası davalarda servisi kötü durumda bırakmamak için. Çünkü kanun yetkili servislere tam basiretli olacaksın diyor, yoksa 2-3 celsede davalar kaybediliyor, delil yetersizliği olsa bile.

Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok zorlaştı, 5000km deki aracımın soyulan plastik parçayı bile değişmediler.üstelik hafta sonu ve tek kişi biniyorum genelde.(soyulan cam açma tuşu çerçevesi sağ taraf) dava açacaktım. herşey hazırdı. bayi kendisi üstlendi anlaştık...
    Aracı ve parçayı görmedim tamamen yazdığını yorumlamam gerekirse burda servisin Peugeot ile arasında bir iletişim kopukluğu olmuş. Servis durumu Peugeot'ya prosedürlere uygun açıklayamadıysa garanti işlemi ret yemiştir.

Alıntı CNK_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yetkili servisler bir aracı garanti dışı bırakmaya yetkili değiller. Zaten araçlar 'çok parçalı ürün' statüsüne girdiğinden %100'ü garanti dışında kalamaz hiçbir zaman.

Kaldı ki muadil ürün diye bir olay var. Kullanılan filtre muadil olsaydı(orjinal olması gerekmez) Turbo garantiye girerdi. Aynı durum her türlü diğer sarf malzemesinde de geçerli.

Turbo filtreden kaynaklanan bir sebepten ötürü arızalanmışsa, evet girmez, ancak bunun da tespiti oldukça zor.

istediği kadar not düşsünler. kullanılan markaların ne oldugu nekadar kalıtelı oldugu bellı. sorun oldumu sıkıntı yaratırlarsa bende yaratırım bu yılın 10ncu ayında garanti bıtıyor. garantıyı uzatma yapıormusunuz dıye sordum öyle bırsey yok dedi direk. fark verırız birseyler yaparız dedım. onuda kabul etmıyolarmıs
    Dediğin gibi not düşmek serbest en az eşdeğer kalitede parça kullanmak kadar..

Garanti Uzatma işlemi BMW hariç hiçbir markada fabrika garantisi olarak sunulmuyor. Kullanıcı kaynaklı olmayan arızalara karşı Ergo İsviçre(tüm markalarda aynı) sizi sigortalamış oluyor sadece. Arızanın kullanıcı kaynaklı olup olmadığına da Marsh adında bir Reasürans şirketi karar veriyor; üretici veya servisi değil.

Peugeot'da bu Avantaj Paketi olarak sunuldu. Ancak yapısı gereği ne kullanıcılarından ne de servislerinden rağbet gördü kaldırıldı. Türkiye'de bir tek Peugeot beceremedi işi çünkü taşın altına kendi ellerini koymadılar.

Yetkili Servislerin herşeyi not almalarına bu kadar takılmayın. Çünkü kanunlar gereği müşteri nezdinde dava açılması gereken taraflar servisler ve bir dava açılması sonucu ne olursa olsun dava başına 35bin TL kadar parayı ipoteklemek anlamına geliyor.. Bir türlü duyamadığımız 'tıkırtı' seslrinden dolayı dünya kadar araba değiştiriliyor her sene..
    Çünkü mahkemenin adı 'tüketici' mahkemesi.. Adı zaten taraf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bu tarz olaylarda,(bence) garanti kapsamını düşünmeden hareket etmek lazım,adamlar zaten garantiye sokmayacaklar,en azından yaparken düşünmeden yapın,kafanız rahat olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bu tarz olaylarda,(bence) garanti kapsamını düşünmeden hareket etmek lazım,adamlar zaten gatantiye sokmayacaklar,en azından yaparken düşünmeden yapın,kafanız rahat olsun
    aynen katılıyorum. çok basit bir parça için garantiye sokmayan zihniyet büyük masrafta ne yapar bilinmez...
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı ve parçayı görmedim tamamen yazdığını yorumlamam gerekirse burda servisin Peugeot ile arasında bir iletişim kopukluğu olmuş. Servis durumu Peugeot'ya prosedürlere uygun açıklayamadıysa garanti işlemi ret yemiştir.
    iletişim kopukluğu umrumda olmaz.bunu servise ilettim. aracım 5000km de cam açma tuşu çerçevesi soyuldu. kullanıcı hatasıymış güya.ki o parçayı kullanan yok onu boşverin sağ koltuğuma bile nadiren birisi oturur!!! 130tl lik parça için tüketici hakem heyetine başvuruyordum. adana servis kendisi üstlendi.
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iletişim kopukluğu umrumda olmaz.bunu servise ilettim. aracım 5000km de cam açma tuşu çerçevesi soyuldu. kullanıcı hatasıymış güya.ki o parçayı kullanan yok onu boşverin sağ koltuğuma bile nadiren birisi oturur!!! 130tl lik parça için tüketici hakem heyetine başvuruyordum. adana servis kendisi üstlendi.
    enteresanmış,ulan mantıken o kusur nasıl olur da kullanıcı hatası olarak adlandırılabilir ki...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enteresanmış,ulan mantıken o kusur nasıl olur da kullanıcı hatası olarak adlandırılabilir ki...
    zaten senede 10.000km yapıyorum seneye 2. bakıma gidip yağ yağ filtresi değişecek. sonra bir daha gitmeyeceğim servise...
    AmcaPolo

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim debriyaj sıkıntım var değiştirmeye de vakit bulamıyorum 1 lifti kendim için 6 saat iptal edesim yok açıkçası.. İstiyorsanız buluşalım..
    hafta sonları musait oluyorum haberleşip goruşelım ınancda ıstanbuldaydı doner herhalde bu hafta selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende vogtlandı 10 aydır kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yasamadım. cokta memnunu hatta vogtlant 5 lık yay cıkarsın alıp onu takacagım düşünmeden
    Erkay senin aracı o kadar düşüren Vogtland lın 35 mm lik 207 yayı mı yoksa C2 yayı falan mı taktınız 50 mm lik ???
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FK coillerin nasıl yükseklik ayarı olmaz ya benim bildiğim coillerin hepsinde var yükseklik ayarı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yükseklik var gözüküyor,sertlik ayarı yok diyor sitesinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler forge un blow off valve ini kullanan var mıdır?, nasıldır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimkisi sadece bir tahmin. Bir savunma veya açıklama değil. Kaldı ki olay zaten %100 garantilik. Böyle birşeyin yaşanması garip. Sonuçta nihai müşterisin, seni ilgilendirmez çok tabi ama böyle bir olayda hata servistedir. Dediğim gibi savunduğum bir durum yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hafta sonları musait oluyorum haberleşip goruşelım ınancda ıstanbuldaydı doner herhalde bu hafta selamlar
    Tamam, ama bnm debriyajı halletmem şart vites geçişlerinde kaçırmaya başladı. Ama vakit te yok :S

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam, ama bnm debriyajı halletmem şart vites geçişlerinde kaçırmaya başladı. Ama vakit te yok :S
    c.tesi muzaffer abiye ugrarım herhalde ayarlarsan gorüşürüz inancda gelebilirse oda gelir 3 aracı bir arada görmüş oluruz yada pazar olabilir haberleşiriz
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler forge un blow off valve ini kullanan var mıdır?, nasıldır?
    Kullanan yok ama sesi tırt çıkıyor..Hiç gerek yok bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)