Evet bir güncelleme var ama info flash bilgisi yok. Popaş önüne gelen değiştirmesin diye infoları paylaşmadığı zamanlar oluyor.
Herhangi bir info yok.. Sadece klasik enjektör temizliği var ona yakın.. Manifoldta da montaj vidalarında 2 güncelleme var sadece.. Önemli birşey değil.
Evet, version 11'e geçti ServiceBox.. VIN/VIS girdikten sonra soldan mekanik i seçiyorsunuz. Sonra sağda alt kırılımları çıkıyor. İlk etapta karışık gelse de aslında daha kolay. Ve sağdan tıkladığınız bölümle ilgili hem parçalar hem işçilikler infoflashlar(ücretli olabilir) çıkıyor tek ekranda..
Eğer elektriksel donanımsal parçalara bakacaksanız Mekanik'e tıkladığınız yerden diğer bölümlere tıklamalısınız.
207 RC'ler için PowerFlexden poliüretan arka alt motor kulağı üretilmiş. Lazım olan varsa baksın.
http://www.powerflex.co.uk/products/207-2664/1.html
http://www.powerflex.co.uk/product-d...ert+/1781.html
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Stoklar 300Nm ve üstü torka dayanıklı değil özellikle alt kulak.. Bunda sarı olan malzeme orjinalinde sertçe bir kauçuk ama parçalanıyor..
Ben bu parçayı ne zamandır alacam diyorum ama getiren bulamadıydım izmirde.
fiyat ne acaba +3 olabılırim
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Sitesinde 19 Pound diyor. Zaten alt kulakmış. Türkiye Distribütör ü yok gözüküyor.
Evet, hangimizin ithalat ihracat inşaat turizm danışmanlık otomotiv ve baklava san. tic. ltd. şirketi alıyor distribütörlüğü?![]()
+4... 5. kez değiştirdim artık yeter![]()
motor kulağı neden böyle sık sık değişir ?
2007 ağustos çıkışlı benim RC daha birkere bile değişmedi
Ya bende de değişmedi (ALLAH nazardan SAKLASIN)
Neyin sonucunda karar veriyorlar değişmesine?-cahilliğime verin![]()
dün aksam rcz lansmanına gittim arac dısardan baya cekici ve güzel detaylar ve işçilik oldukça kötü yeni jant tasarımları oldukça iyi gözüktü gözüme karoser rengiyle uyumlu 2 renkli jantlar tasarlamışlar iyi yönleri 18 inch jantlar alt tarafı duz direksiyon simidi bombeli tavan kısmı hareketli arka spoiler kokpit fena deyıl piyano black kaplamalar güzel arka tampon altı difüzör sis farı güzel detay olmuş, fiyat yuksek geldi 156 hp thp vardı lansmanda 62-63 gibi rakamlar soylenıyordu kötü yonleri cokdu araç aceleye gelmiş gibi sanki biraz ,muzık sıstemı kotu bagaj hacmı cok buyuk cunku stepne yok ama yeri var bos tamir kiti koymuslar e-bayda 15-20 $ satılan tasınabılır kompresorlere benziyodu koltuklar rc den kotu geldı gozume 156 hp zaten kotu araba heybetıne yakısmıyor muzık sıstemı 207 deki sistem vasat iç kokpit işçiği vasat deri işçiliği v.s oldukça kötü arka koltuk hacmi inanılmaz dar keske arka koltuk koymasalarmıs girdim cıkamadım 10 yas civarı cocuk oturabılir göze batan oldukca fazla detay var ilk izlenimlerim bu yönde
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)