belki konuyla ılgılı degıldır ama bılmem mersın sanayısınde dukanımız var 207 rc ıle geldı radyotorumu delınmıs artık nese.. ne hernese konuya gelelım abı rc mı bu dedım rc ney kardesım dedı bu sefer la dedım alala pejodan fazla anlamam oldu bıttı hondacıyız lan dedım acaba bu model baska bı pejoda mı vardıama araba hasat olmus o yollarda o kısılerde... gırmedık cukur bırakmamıslar hatta yanılmıyosam plakası 34 FU uydu 1 hafta once mı ne almıslar anlatıklarrına gore ..
kırmızı renkdi
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ayrıca Le Mans'a özel,
- Araçların hepsi Alp Beyaz, kapılarda Peugeot 207 S2000 aslanı, boydan boya siyah çerçeveli kırmızı şeritli(bagaj kapağı hariç)
- Türkiye'de toplam 50 adet.. Hepsi birbirinin aynı.
- Tüm dünyada, Türkiye'dekiler de dahil, toplam 2000 adetler.. Dünyada Türkiye'ye getirilmeyen GT motorlusu ve 110bg HDi motorlusu ayrıca siyah rengi de mevcut.
- Hepsinde Direksiyon simidinin 2. kolu üstünde mat alüminyum üzerine kazılı, 2000 araçtan kaçıncısı olduğu bilgisi yer alıyor.
- Türkiye'deki RC'lerle teknik özellikleri aynı olmasına karşın; RC'ye opsiyonel olan donanımların hiçbiri RC Le Mans'da seçilemiyor; ayrıca normal RC'de standart olan CD-Changer, kararan iç dikiz aynası, 2. uzaktan kumandalı anahtar(Le Mans'da 2. anahtar normal), Yol bilgisayarında Türkçe yok, iç mekan dekor kaplamaları mat krom(normal RC'de + puantiyeli koyu gri kaplama var).
- Araç dışındaki dekoratif hareketler ruhsata işli..
- İlk satılan GT'lerde araç içi parfümlendirme sistemi de standart..
deniz gecmiş olsun kardeş bu arada benım 2 anahtarda kumandalı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
rc lerin tamanmında model yılı farketmeksizin 2. anahtar kumandasızdır.
bilgilerinize.
istabullu rc kullanıcıları bi akşam buluşalım araç başı sohbet sonra kafamıza göre tabi diger illerdeki arkadaşlar gelirse daha iyi olur bi buluşma yapalım artık.
Valla Kadıköy Bahariye'ye çok sık bırakmıyorsun demekki
Tampon boyancak hale geldi. Evlerden atılan çöplerden vs gamzeler oluştu. Kedi patilerine hiç girmiyorum allahtan tavan cam..
Daha da devam edeyim, bundan evvelki 207'ime 3 kere girdiler.. Ama sadece girdiler.. Çalınan birşey yok.
Ondan evvel 206 vardı.. 2 sene kullandım. Belki biliyorsunuzdur, 206'ların ön kapılarına tepeden asılınca çıplak elle bile kanırtılabiliniyor.. 14 kez girildi 206'ya.. yine hiçbir şey çalınmadı.. Her girdiklerinde ben de kapıyı geri kanırtıyordum. 10. girişlerinde artık kanırta kanırta kapı direği kapıdan yırtılarak ayrıldı. gittim kaynak yaptırdım. Sonuncusuna artık kaynak tutmadı, kapı değiştirdim.
Ha bunun haricinde muhtelif yerlerde muhtelif zamanlarda çeşitli yerlerde hasar ve hırsızlık olayları oldu. Milletin kaskosu yaptığı kazalardan dolayı yüksek çıkar bnm kazam yok ama hırsızlık vakalarından dolayı yine yüksek çıkıyor..
Doğru, basınç sensörünü unutmuşum.
Yok hocam, 2008 Ekim üretiminden önce üretilenler Türkiye gamında 2 anahtar da uzaktan kumandalı, Kasım ve sonrası üretimler 2. anahtar kumandasız ithal edilmiş.. Pazarlamadan böyle söylediler..
2008 Ekim Kasım üretimleri Türkiye'ye Aralıkta veya sonrasında ulaşır ve satılır.. Bu araçların hepsi 2009 olarak ruhsatlandı.. Bende de 2 anahtar kumandalı..
Bu detaydan jackal_JAZZ'in uyarısıyla haberim oldu, kusura bakmayın.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)