ya abi su ortalama değişen prca kod ve isimlerini alsak naasıl güzel olur biliyomusunuzağlatırım ben burayı alırım garantiden.. çok ricam olur...
deniz benim parca değişimleri ile ilgili nedir son gelişme pm bildirirsen sevinirim motor kulağınıda değiştirebilecekmiyiz onuda ekleseydik
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Arkadaşlar Özay ın RC sinde TR de tek olarak orjin irmscher body kit olduğunu ve kendisinin emniyet kemerlerini komple kırmızıolanlarla değiştirdiğini ve bunların hiçbirinin fotoğrafını bizimle paylaşmadığını biliyormusunuz?
![]()
fotoları alalım![]()
vay arkadas bugun arabanın sol tarafından gelen tak tak sesı bulamadık. sol kapıyı bıle söktuk öle teste cıktık. yok sesi bulamadılar. yarın salıncak ile aks deneyelım dedıler. alakası olmadıgını söyledım. aks tat tak dıye bır ses yapmaz zannetmıyorum. sanki sac parcasından gelıyormus gibi ses hem ıcerde sol far ayarının ordan net duyuluyor hem dısarda. anı dur kalklarda geri geri gitmelerde. 180 kmh giderken bıle yapıyor gaza basıp cektımmı :S :S :S
ee hadi pejoculardan yapacak yok mu
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)