Şu durumda sorum saçma kalacak ama bir fark hissedebildin mi? Bildiğim kadarıyla aracına güç arttırımına yönelik hiçbir işlem yapmadın..
Şu durumda sorum saçma kalacak ama bir fark hissedebildin mi? Bildiğim kadarıyla aracına güç arttırımına yönelik hiçbir işlem yapmadın..
RC spoylerı plastik dimi? fiberden 70 milyona buldum boyasız. daha ucuz yaptırabilen vb varsa yardımcı olabilirmi?
bu arka tampondaki siyah çıtayı boyatırken park sensörleri noluyo onlardamı boyanıyo?
birde gt ye özel yay üretiliyormu yoksa hepsi aynımı?
örnek:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29998839/detay
buda spoyler:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34275007/detay
Deniz Bro sen bir ara sormuştun light pulley var mı Alta da bize göre diye eleman takmış videosu bu ;
http://www.youtube.com/watch?v=xQO-SRYYVVg
Yorumuda bu;
i put it yesterday!!!! the car goes better at low RPM, i ** very happy!!!
aklıma gelmişken sorayim; bizim turbonun hava filtresi takılacak kısmı kaç mm? kit olmadan direk oraya filtre takmak istiyorum...
AmcaPolo
emrah kardeşim oraya uyacak herhangi bir borudan biraz aşagı indirmen lazım her şekilde.. o yüzden oranın agzının kaçlık oldugu pek bi önem kazanmıyorturbonun agzına direk filtre taksan sıcak cekecek boşa.. mecbur aşagıya alacan biraz
turbo agzı 63lüktür muhtemelen
![]()
Turbo ağzı 45mm'idi yanlış hatırlamıyorsam; yani turbodan çıkıp filtreye girecek tarafa doğru genişlemeli borular arkadaşlar, 45-63 veya 45-76 gibi birçok seçenek silikon boru çeşidi mevcut ebay'de...
Tavsiye etmem çakma spoileri.. Geberik 1.4 dizellerde bile 150 den sonra rezonans yapmaya başlıyorlar belli bir km kullandıktan sonra.. Ve çıkardığı ses öyle böyle değil...
Katılıyorum.
Sensör boyanırken kullanılacak astar atılmamalı kesinlikle.. veya varsa özel inceltilmiş plastik astarı atılmalı.. Önemli olan boya.. tinerle olabildiğince inceltilerek atılmalı.
Direk üstünden geçenler de var boya gitsin hesabı, ama ondan sonra sensörler 5-10cm hata yapabiliyor ve arkada engel yokken sürekli ötme yapabiliyor.
Valla teşekkür ederim. Bunu düşünmüyor değilim alt devirler ve gaz tepkimeleri için..
Frenin bana göre beygirden çok süratle, ağırlıkla, ağırlık merkeziyle alakası vardır. 500 bg de olsa 50 bg de olsa 100kms 100kms'dir sonuçta.
Frenler dayanıklılık ve yüksek süratte panikte bence yetiyor mevcut ağırlığı 230'lu süratlerde.. Tamam tabiki 230-0 gibi bir duruşta titreme yapıyor ancak soğuduktan sonra toparlıyor sürekli dalgalı kalmıyor. Hiç söküp baktınız mı bilmiyorum ama diskleri oldukça kalındır bu arabanın. Bu da ezilip büzülmesini sıcakken soğuk suya girdi mi büzülmesini engelliyor. Ayrıca 1'den fazla torna işine de olanak sağlıyor.
Alt takım için de bence beygirden daha önemli olan tork ve bunun dağılımıdır(hızlanırken), sonra yine ağırlık ve merkezi gelir(yavaşlarken).. Torku birden bire basan bir konfigürasyonun varsa zamanla yer bitirirsin takımları. Aynı şekilde frenajda da toleransından fazla yük binerse yine zararlı..
Aksı yaşadığım ve arabaya yaşattığım yol darbelerinden sonra oldukça dayanıklı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca virajlarda orada burada direksiyon tam kırıkken diplerim ederim, lifte alırım lazerle bakarız ederiz tık yoktur. He ama fantastik güçlerde illaki destek ister.
Hüüüüp sesi şahaneymiş
Merak ettiğim üst devirlerde oluşan ama pek hissettirmeyen kararsızlık.. İllaki olumlu etki yapıyordur ısı izolasyonu açısından.
Aramızda şu eBay'den gelen diag modülleriyle(PP2000- Planet Diag) 207 okutturabilen var mı?
206 vs okuyor ama 207 ve sonrasında çıkan modelleri okumuyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)