Ahanda geldi rahatsız..![]()
Hoşgeldin birader..
O arabanın temel arızası sahibinde..![]()
Ahanda geldi rahatsız..![]()
Hoşgeldin birader..
O arabanın temel arızası sahibinde..![]()
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
ya su an konu dısı belkı ama gtlere ex vasgate oluyo mu yada vasgate dıger araclardakı gıbı patırdayabılıyo mu
C R M performance
az once bastım bırden bı arkadasımla denerken aracımı ben sesın ondan geldıgını sandım patırdadı araba ben o kesıcıye gırdı sandım
C R M performance
garantılı bı sekılde cozuldu o sorun erkayım garantım hala dewam edıyor sukurler olsun ılk defa bu aksam duydum o sesı zaten ole zırt pırt sıkan bı ınsan degılım mac donusu sakalastık sadece ama vasgate takmak ısterım catara patara gezmek![]()
C R M performance
Dün bir Chrysler 300C CRD (218hp-510nm) ile İzmit-İstanbul arasında denk geldim; ne güzel 115km/s sabit (cruise) hızla giderken bütün tüketim olayının içine etmeme neden oldu, 7-8dakika bastım artık, hızlanırken defalarca geçme şansını yakaladım ama arkasında kalıp nasıl gittiğine baktım, onun fabrika verisi son hızı 230km/s ama arkama almama rağmen 230lara kadar yaklaşamadı zaten o noktada da kesiliyor allahtan çünkü bende kesici girdi girecek şeklinde gidiyorum... ama hızlanması falan o kasaya çok iyiydi, chipli miydi bilmiyorum.
Sonra bıraktım gitti, 90'a düştüm son km.lerde telafi etmek için tüketimi![]()
PP2000 Diag Interface i kullanan arkadaşlardan, Interface'i 207 308 gibi güncel araçlarda çalışanı var mı?
ya war ya 207 profesoru arkadaslar war dedık yazdık mıllet onun arabası sole onun arabası boleden baska bı sey bılmıyo sanırım sununkı sole patladı bunun burasında boya war dıye sor herkes cewap yazar su wasgateyı bı bılen yok muuuuuuu
C R M performance
baskıyı ben orjınal kullandım. eger bronz istersen ankarada proshop hilmi usta ile baglantıya gecmen lazım nette arastırırsan tel bılgılerıne ulasır. detaylı bilgi almıs olursun. ben bırdahakı baskıyı bronz yapacagım. yapan 207cit nickli arkadas güzel sonuclar almıs mutlu mesut kullanıyor. tavsiyede ediyor.![]()
207 rc ıcın hks nın replıka blow off u kullanılırmı herhangı bır sıkıntı veya arıza cıkartırmı yoksa orjınalınımı kullanan bılen varsa yardımcı olursa sevınırım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)