arkadaşlar bir arkadaşımın aracına 207gt beyin ( med17.4 bosch ) arıyoruz nereden bulabileceğimiz hakkında fikri olan varmı
Valla anlatığı kadarıyla elektrik tesisatından kaynaklanan bir sıkıntıdan dolayı yanmış aracı zaten şuan serviste usta herşeyi bitiriyor kontağı çeviriyor cosss beyin gidiyor 207 rc beyni bulmuş ama olmuyomuş malesef aracın geçmişindede yazılım var piyasada olan bir araç değil zaten şuan 210 hp civarlarında siyah gt
valla sıfırı pahalı demekki ondan çıkma arıyor...
evet arkadaşlar varmı konu hakkında yardımcı olabilecek bizi yönlendirebilecek
geçmiş olsun valla, zor durum; ebay' den bulma şansınız olabilir bilki, deneyim derim...
OK yazdırıyorum..
Parrot'ı denemek lazım aslında.. Kurcalayınca olur gibime geliyor. Gerçi sendeki olması gereken Parrot mı bilmiyorum onu.
Bir de şu var: O sayfada belirtmemişler ama araçların üretim süreçlerinde kullanılan parçalarda da değişiklikler olabiliyor.. Belki de CK4200 belli şaselerdeki arabalara oluyordur.
ok deniz sağol c.tesi görüsürüz
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Görüşürüz abi
ve boş katalizör takıldı.. Alt devirler toparladı 4000deki peak in etkisi azaldı daha homojen oldu. Herhangi bir arıza lambası durumu olmadı
egsoz yardımı =) araca egsoz yapmayı dusunuyorum komple ancak sonuna ne egsoz kullanıcagıma karar veremeddm ses olsun durus olsun ne tavsıye edersınız ornek olarak resım varsa yardım edersenız sevınırım ...
ED17.4 olması lazım beynin.. yine de çok emin değilim
Eksoz konusunda Antalya ekibi aramızda en tecrübeliler gördüğüm kadarıyla onlar yardımcı olacaklardır, kaldı ki konu içinde birsürü görsel de var .. Bulması sizden![]()
Med17.4 direk kabaca modeli olur.Saglıklı arama ıcın gerekebilir bosch numarası.
Mev17 falan olaydı hali hazırda vardı ama yarın bakıcam bu arkadaş icin med olarak varmıdır diye.Yada beyinin direk degismeside gerekmeyebilir bir usta baktımı teste bagladımı vsvs en azından beyin donanım olarak saglammı dıyede bakılsa falan iyi olur direk beyin almak son çare.
DynoDynamics in Ecutuned
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)