valla arkadaşı ben şahsen tanımıyorum benim kardeşimin arkadaşı red 27 yi aldıktan sonra tanışmışlar o yüzden plakasını bilmiyorum kardeşim benden rica etti tech yazıp soruştururmusun diye ondan yazdım ama arkadaşın aracı epey yüklüymüş anlattığına göre şuan 210 hp civarındaymış siteye üye değil ama kendisi
rc beyin için ne kadar istediklerini yarın kardeşime sorar buraya yazarım
Beyin işi için şase son 8 verebilir mi? Sordurmaya çalışayım, çok çeşitli beyinler kullanılmış çünkü
arkadaşlar aracımın arkasındn bı cukura gırınc gıcırt tarzı bı ses gelıo yaylar degıstı ***** sımdı servıse gıttımd yayları mazeret ederlermı ..?onde hıcbısey yok ama arkada cok hafıf ses yapıo henuz 4bın km'de
gıtcem gıtcemd sımdı dırek yayllardan falan dıcekler o yuzden orjınalınımı takıptamı gıtsem dıe dusunuom oda malıyet+ezıyet
Aramakdayım bende birkac cıkma parcacıya yurt dısı mallarına bakındım ama yok gibi.Birde tesisat beyni ucurmus diye birsey olduysa bunda arac sahibinin sucu ne? Durduk yere beyine hic birsey olmaz yani yolda giderken yada aksam kapattn sabah calısmadı vsvs..Madem tesisat bozdu önce neden bozulduguda yapılmalı yeni beynide bozmasın.Yok yapıldı dersenizde bence tesisatı elleyenden isteyin beynin ücretini.Ama ben genede bu iş ile ugrasan birinin beyine bakmasından yanayım.En azından cokzorda olsa kuratabilen cıkabilir.
DynoDynamics in Ecutuned
Eh yolların sorumlusu araç üreticileri değil. Elektronik eşyada da benzer mevzu vardır: elektrik şebekesinden kaynaklanan arızalar garanti dışıdır
Eğer maliyeti sıfıra indirgemek istiyorsan kaskona da konuyla ilgili danışabilirsin. Bir arkadaşım seneler evvel üstünden geçince açılan logar kapağınıb arabanın altını traşlaması sonucuyla kaskodan tamir ettirdi, kasko firması gitti KGM ye dava açtı ve hasarsızlığı gitmedi..
ewt ucuz değil.. Ben boşalttım da bi zırıltı yapıyor ilk kavramada başka tecrübe eden var mı onu merak ettiydim
arkadaşlar şöyle bir chıp var sizce nedir ne kadar sağlıklıdır fikri olan varmı 192 hp ve 307nm tork veriyormuş üstelik manuel güç ayarıda yapılabiliniyormuş
Chiptuning RaceChip - Peugeot 207 1.6 THP, 1598ccm, 110kW (ca.150PS)
Malesef bizde veya cevremızde bırınde yok bu beyin en son gecen sene kazalı bi gt gelmıstı onuda perte cıkarmadılar toplamıslardı.Yenısını almak gerekecek sanırım.Birde beyın ucmus derken ıcındekı yazılımdamı gttı ? eger oda yoksa cok dertlı işler gelicek.Siz yenisine karar verene kadar ben gene sormaya devam ederim.
DynoDynamics in Ecutuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)