neyse kanka sen foto cek musaıt vaktinde bizde görelim![]()
Bu da Stelio nun 286 HP lik GTsinin big turbo kit montaj aşamaları;
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=275
O da tam kapanma değilbiraz tolerans veriyor sadece karda filan kalkış için.. yoksa 30'da savur arabayı hop tutar
![]()
esp bende sürekli açık, hatta esp kapalı iken ani frenlemede arabanın arkası geziniyor bende... ben rcyi istediğim zaman kopartıyorum göbeklerde yan yan![]()
![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Bu yaktı tekrardan 170 gibi bir süratte başka bir şekil deniyoruz şimdi. O yüzden ölçme gereği hissetmedim.
Evet, GT için dediydim ama sanırım cidden koparamamışsınızYoksa ESP off ışığı yanarken bile girer devreye ve ışık söner..
--------
Arabayı pist spec yapmak isterseniz kaput altından 9 nolu sigortayı sökmeniz yeterli olacaktır.. Bunla beraber ESP ABS Hidro.Direksiyon ve hız göstergesi çalışmayacaktır. Arabanın km sayacı da durur yalnız dikkat ediniz
Kaldı ki çalışmayan her işlev için arıza mesajı verir ancak araç güvenli moda hiç girmez.. Taktığınız anda herşey eskisine geri döner.. Lambalar da söner.. Ancak izi kalır.. diag tan silinmesi gerekir.. Cruise da çalışmayabilir, bazılarında bu sigortadan geçiyor..
Böylece tüm mekanik aksama sıfır asiste ile hakim olabilirsiniz.
RC'lerde ESP zaten gerçekten kapatılabildiğinden bu işlem sadece ESP haricinde kalanları kapatmaya yarar.. SSP de gider..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)